Ποδόσφαιρο

Viral η φωτογραφία με το στέγαστρο που κατέρρευσε στη Λεωφόρο

Η κακοκαιρία «Ελπίδα» έφερε εκατοντάδες προβλήματα σε όλη την Αθήνα, ανάγκασε κόσμο να μείνει εγκλωβισμένος επί ώρες σε δρόμους, αναβάλλει παιχνίδια και θέτει την Ελλάδα σε… αργία για ένα διήμερο.
Ακούστε το άρθρο

Το στέγαστρο στις εξέδρες επί της Λεωφόρου Αλεξάνδρας υποχώρησε από το χιόνι και η φωτογραφία που κάνει τον γύρου του διαδικτύου… σοκάρει.

Η κακοκαιρία «Ελπίδα» έφερε εκατοντάδες προβλήματα σε όλη την Αθήνα, ανάγκασε κόσμο να μείνει εγκλωβισμένος επί ώρες σε δρόμους, αναβάλλει παιχνίδια και θέτει την Ελλάδα σε… αργία για ένα διήμερο. Προβλήματα πολλά προέκυψαν και σε πολλά γήπεδα της Αττικής και το «Απόστολος Νικολαΐδης» ήταν ένα απ’ αυτά που υπέστη τη μεγαλύτερη ζημιά.

Συγκεκριμένα, όπως έγινε γνωστό από νωρίς το μεσημέρι από την ΠΑΕ Παναθηναϊκός, από το βάρος του χιονιού υπέστη ζημιές το στέγαστρο που βρίσκεται στις εξέδρες από την πλευρά που βρίσκεται η Λεωφόρος Αλεξάνδρας.

Ωστόσο το μέγεθος του προβλήματος είναι τελικά πολύ μεγαλύτερο απ’ ότι φανταζόταν ο καθένας. Συγκεκριμένα, μία φωτογραφία που κυκλοφορεί τις τελευταίες ώρες στο διαδίκτυο κι έχει γίνει viral, δείχνει πως το στέγαστρο υποχώρησε ολόκληρο και έπεσε στις εξέδρες.

Δείτε τη φωτογραφία που κυκλοφορεί:

Όλη η επικαιρότητα