Viral

Viral βίντεο: 28χρονη οργάνωσε το ψυγείο της σαν βιβλιοθήκη

Η 28χρονη Νικόλ ΜακΛόφιν έχει τα πάντα στο ψυγείο της αρχειοθετημένα σε φακέλους
Ακούστε το άρθρο

Για την οργάνωση της κουζίνας έχουμε μιλήσει πολύ, όπως και για την οργάνωση του ψυγείου, ωστόσο το παρακάτω παράδειγμα ξεφεύγει από όλα όσα έχουμε πει.

Κι αυτό, διότι η 28χρονη Νικόλ ΜακΛόφιν έχει τα πάντα στο ψυγείο της αρχειοθετημένα σε φακέλους! Μάλιστα το βίντεο που ανέβασε στο TikTok, που παρουσιάζει το ψυγείο της, έγινε αμέσως viral, συγκεντρώνοντας πάνω από 10 εκατ. views και πάνω από 1,8 εκατ. likes.

Σε αυτό το ψυγείο υπάρχει διαφορετικός φάκελος για τα φρούτα και άλλος για τα συνοδευτικά. Ακόμη, υπάρχει φάκελος για την παρασκευή ενός σάντουιτς, με το κάθε συστατικό να είναι τέλεια αρχειοθετημένο. Τα σχόλια των χρηστών ποικίλουν, όπως καταλαβαίνετε: «Μου δίνει την αίσθηση ενός σίριαλ κίλερ» σχολίασε κάποιος χρήστης, ενώ άλλος είπε: «Απλά, απίθανο. Πρέπει να κάνω το ίδιο. Πάω να αγοράσω φακέλους τώρα αμέσως».

Η Νικόλ από την πλευρά της λέει: «Ξέρω ότι κάποιοι άνθρωποι οργανώνουν το φαγητό στους στο ψυγείο σε δοχεία με ετικέτες, γι’ αυτό σκέφτηκα ότι θα ήταν αστείο να το πάω στο επόμενο επίπεδο. Μια νύχτα πριν πέσω για ύπνο, το σκέφτηκα: Πώς θα ήταν το ψυγείο αν έμοιαζε με βιβλιοθήκη και ήταν εντελώς οργανωμένο;».

Δείτε το βίντεο και ίσως πάρετε και ιδέες:

@upcycleorganized my fridge

♬ Sandwich – Prince Jackpot

Όλη η επικαιρότητα