Categories: Βόλεϊ

Βόλεϊ – Κόροιβος: «Καθάρισε» και την Άθληση  και προελαύνει…

Share

Μετά από δύο χρόνια η αντρική ομάδα βόλεϊ του ΚΟΡΟΙΒΟΥ ξεκίνησε  τις φετινές επίσημες υποχρεώσεις της στο κλειστό της Ηλιδας!

Οι πρωτοπόροι του Νοτίου ομίλου το απόγευμα του περασμένου Σαββάτου, συνέχισαν το νικηφόρο σερί τους, πετυχαίνοντας μια ακόμη νίκη απέναντι σε έναν ισχυρό αντίπαλο την Άθληση Μυτιλήνης!

Η ομάδα βόλεϊ του Κοροίβου κέρδισε και την Άθληση Μυτιλήνης με 3-0 σετ στο πρώτο εντός έδρας παιχνίδι του για το πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής,  και έκανε το τρία στα τρία (όλες οι νίκες με 3-0), δείχνοντας την δυναμική του στον 1ο Όμιλ

Η ομάδα του Ανδρέα Γκρουμούσα δεν είχε πρόβλημα, παίρνοντας εύκολα και τα τρία σετ, αλλά στο τέλος του 1ου σετ έχασε τον Δημήτρη Κόζη, που ένιωσε ενοχλήσεις στον τετρακέφαλο και δεν συνέχισε τον αγώνα. Ακολουθεί το ντέρμπι με την Ολυμπιάδα στην Πάτρα, το επόμενο Σάββατο, όπου ο νικητής θα βρεθεί μόνος πρώτος στην κορυφή του ομίλου.

Τα σετ: 25-13, 25-16, 25-19.

Κόροιβος: Φ. Παναγιωτάρας, Λιβαθηνός, Κανάς, Λυκούρεσης, Μαδούρας, Κόζης, Μιχόπουλος (λ).

Αγωνίστηκαν και οι Γκρίλλας (λ), Παπαθεοδώρου, Στ. Παναγιωτάρας, Χρ. Παναγιωτόπουλος, Αναστασόπουλος.

Ανδρέας Γκρουμούσας (Προπονητής Κοροίβου): «Συγχαρητήρια στα παιδιά, η προσπάθεια συνεχίζεται με στόχο πάντα τα PLAY OFF».

«Η  ομάδα μας αγωνίστηκε στον πρώτο αγώνα στην έδρα της μετά από 2 χρόνια με μια ομάδα που έχει τους ίδιους στόχους με εμάς. Κερδίσαμε εύκολα και δίκαια με σκορ 3-0 (25-13. 25-16. 25-19)παρ’ όλο που αντιμετωπίσαμε ένα πρόβλημα με τον ακραίο μας Δημήτρη Κόζη στην διάρκεια του παιχνιδιού στο πρώτο σετ αλλά το διαχειριστήκαμε και ο αντικαταστάτης του Δημήτρης Παπαθεοδώρου τον αντικατέστησε επάξια.

Είμαστε πρώτοι και αήττητοι χωρίς να έχουμε χάσει σετ!

Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά που αγωνίστηκαν και σε εκείνα που βρέθηκαν στον πάγκο διότι η βοήθεια τους είναι εξίσου σημαντική.

Το Σάββατο έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι στην Πάτρα με την Ολυμπιάδα που είναι μαζί μας στην πρώτη θέση.

Στόχος μας είναι η νίκη και η είσοδος μας στα PLAY OFF».