Categories: Βόλεϊ

Βόλεϊ – Κόροιβος: Στις 7.30 µ.µ. επιστροφή µε Κιάτο

Share

Στο γήπεδο και στους επίσημους αγώνες της, επιστρέφει σήμερα και η ομάδα βόλεϊ του Κοροίβου Αμαλιάδας, η οποία υποδέχεται στις 7.30 μ.μ. στο Κλειστό της Ηλιδας τον Άρατο Κιάτου στην επανέναρξη της Α2 Εθνικής, στα πλαίσια βέβαια της 8ης αγωνιστικής στον Α΄ Όμιλο.

Οι κυανόλευκοι του Ανδρέα Γκρουμούσα είναι πρώτοι και αήττητοι στον όμιλο τους έως τώρα, και αναμένεται να πάρουν ένα ακόμη τρίποντο κόντρα στον Άρατο που δεν έχει νίκη στο πρωτάθλημα, αλλά έχει ενισχυθεί με δύο παίκτες. Ο Κόροιβος θα αγωνιστεί χωρίς τον Παπαθεοδώρου που τραυματίστηκε στην προπόνηση της Τετάρτης σε δάχτυλο του χεριού του. Διαθέσιμος πλέον είναι ο Κόζης, που έχει ξεπεράσει πλήρως τον τραυματισμό του στον δικέφαλο.

Επιστρέφει ο Μανιατέας!

Στα μεταγραφικά, ο Κόροιβος συμφώνησε με τον έμπειρο Μεσσήνιο διαγώνιο, Νίκο Μανιατέα, ο οποίος θα ενισχύσει την ομάδα στα επόμενα ματς και κυρίως στα πλέι-οφ.

Ο Μανιατέας είχε αποκτηθεί από τον Κόροιβο στις αρχές Σεπτεμβρίου του 2020, αλλά τελικά λόγω της πανδημίας το πρωτάθλημα της σεζόν 2020- 2021 δεν διεξήχθη κι έτσι δεν φόρεσε σε επίσημο παιχνίδι την φανέλα του Κοροίβου. Εντούτοις, θα ενισχύσει φέτος την ηλειακή ομάδα στην προσπάθειά της για άνοδο στην Pre League.

Το πρόγραμμα της 8ης αγωνιστικής

Σάββατο 22 Ιανουαρίου

5.30μ.μ.: Πετρούπολη-Ολυμπιάδα

7.30μ.μ.: Κόροιβος-Άρατος Κιάτου Ρεπό: Άθληση Μυτιλήνης