Ελλάδα

Βόλος: Έθαβαν σε χωματερή την ηρωίνη που διακινούσαν

Βρήκαν θαμμένες τρεις συσκευασίες με ηρωίνη σε μορφή «βράχου» άνω των 300 γραμμαρίων και 32 φιξάκια κάνναβης
Ακούστε το άρθρο

Επί ώρες “χτένιζαν” μια χωματερή στον Βόλο οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών, ώσπου να ανακαλύψουν την “καβάντζα” όπου έκρυβαν τα ναρκωτικά που διακινούσαν  σε χρήστες της πόλης τα μέλη μιας εγκληματικής ομάδας που αποτελείτο από έξι Έλληνες, μεταξύ των οποίων μια γυναίκα.

Σε έναν από τους χώρους της χωματερής, που βρίσκεται κοντά στα σπίτια τους, βρήκαν θαμμένες τρεις συσκευασίες με ηρωίνη σε μορφή “βράχου” συνολικού βάρους 308,7 γραμμαρίων, 32 “φιξάκια” με ποσότητες κάνναβης συνολικού βάρους 37,58 γραμμαρίων και τρεις ζυγαριές.

Ακολούθησε οργανωμένη επιχείρηση από άνδρες της Ασφάλειας, της Ο.Π.Κ.Ε. και της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., κατά την διάρκεια της οποίας συνελήφθησαν τα μέλη της σπείρας. Στην κατοχή τους και σε έρευνες που ακολούθησαν στις κατοικίες τους, κατασχέθηκαν συνολικά 7.525 ευρώ και δυο Ι.Χ. αυτοκίνητα ιδιοκτησίας δύο εκ των δραστών.

Για την ίδια υπόθεση, συνελήφθησαν δύο άνδρες που προμηθεύτηκαν ο ένας ηρωίνη βάρους 0,99 γραμμαρίου και ο άλλος τέσσερις συσκευασίες με ηρωίνη συνολικού βάρους 3,75 γραμμαρίων, καθώς και μια γυναίκα που προμηθεύτηκε μια συσκευασία με ηρωίνη βάρους 0,89 γραμμαρίου και τρία ναρκωτικά χάπια. Όλοι οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου με κατηγορίες για απόκρυψη, διακίνηση και αγορά ναρκωτικών κατά περίπτωση.

Όλη η επικαιρότητα