Ελλάδα

Βόλος: Καταγγέλθηκε για κακοποίηση της κόρης του, ενώ έχει την επιμέλεια των παιδιών εδώ και 6 χρόνια

Ο 40χρονος θα δικαστεί τη Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου, έχοντας ολοκληρωθεί και οι ιατρικές  γνωματεύσεις για την κατάσταση υγείας της 13χρονης κόρη του.
Ακούστε το άρθρο

Ιστορία οικογενειακής παραφροσύνης θα μπορούσε να χαρακτηριστεί η περίπτωση του 40χρονου, που κατηγορείται για κακοποίηση της 13χρονης κόρης του, ο οποίος με δικαστική απόφαση έχει την επιμέλεια των παιδιών του, εδώ και έξι χρόνια και ζούνε στον Βόλο και ενώ η η μητέρα τους ζει στην Αθήνα.

Ο 40χρονος πατέρας βρέθηκε στα κρατητήρια της Αστυνομίας, μετά από καταγγελία της πρώην συζύγου του, αλλά και την ανήλικης κόρης του, ότι την κακοποίησε. Μετά από την καταγγελία το κορίτσι μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο για εξετάσεις, όπου και παρέμεινε για προστατευτική φύλαξη χθες.

Ο πατέρας, μετά την σύλληψή του, οδηγήθηκε χθες στο Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο, αλλά ο συνήγορος υπεράσπισης ζήτησε προθεσμία, για να προετοιμάσει την απολογία του και θα δικαστεί τη Δευτέρα και αφέθηκε ελεύθερος.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστό η 33χρονη μητέρα ήρθε στον Βόλο προχθές και είχε επικοινωνία με την ανήλικη κόρης της, μέσω δικτύου κοινωνικής δικτύωσης.

Όπως αναφέρει το ertnews.gr, την Πέμπτη το πρωί, ο κοριτσάκι ξεκίνησε για το σχολείο, αλλά βρέθηκε στην Αστυνομία συνοδευόμενο από την μητέρα του, καταγγέλλοντας τον πατέρα για κακοποίηση και πιο συγκεκριμένα τον κατηγόρησε για ξυλοδαρμό πριν δυο ημέρες.

Ο 40χρονος θα δικαστεί τη Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου, έχοντας ολοκληρωθεί και οι ιατρικές  γνωματεύσεις για την κατάσταση υγείας της 13χρονης κόρη του.

Όλη η επικαιρότητα