Αθλητισμός

Βόμβα με Τζόρβα ο Απόλλων Σμύρνης!

tzorvas.jpg
Ακούστε το άρθρο

Πρωταθλητής στις μεταγραφές έχει αναδειχθεί μέχρι στιγμής ο Απόλλων Σμύρνης. Η ιστορική ομάδα της Ριζούπολης, επιστρέφει μετά από 13 χρόνια στην Superleague και οι διοικούντες κάνουν τα πάντα, προκειμένου να παρουσιάσουν ένα ανταγωνιστικό σύνολο.

Οι “κυανόλευκοι” έχουν ενισχυθεί πολύ τη καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο και την Δευτέρα (8/7), ανακοίνωσαν την απόκτηση ενός ακόμη σπουδαίου ποδοσφαιριστή.

Ο λόγος για τον Αλέξη Τζόρβα, ο οποίος επιστρέφει στην Ελλάδα και θα αγωνίζεται τα επόμενα δύο χρόνια με τη φανέλα του Απόλλωνα Σμύρνης.

Ο διεθνής τερματοφύλακας, που θα υπερασπίζεται την εστία των “κυανόλευκων”, ξεκίνησε την καριέρα του από τις ακαδημίες του Παναθηναϊκού κι αφού πέρασε από Άγιο Νικόλαο, Μαρκό, Θρασύβουλο, ΟΦΗ, έκανε δύο γεμάτες χρονιές με το “τριφύλλι” το (2009-10, 2010-11) και μάλιστα κατέκτησε ένα νταμπλ.

Το καλοκαίρι του 2011 πήρε μεταγραφή για την Παλέρμο και έπειτα για την Τζένοα, ενώ με την φανέλα της Εθνικής ομάδας μετρά 16 συμμετοχές.

Η ανακοίνωση: “Η ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης ανακοινώνει τη συμφωνία για την υπογραφή συμβολαίου διετούς διάρκειας, με τον 31χρονο διεθνή τερματοφύλακα Αλέξανδρο Τζόρβα, ο οποίος κατά την περασμένη αγωνιστική περίοδο αγωνίστηκε στην Ιταλική Τζένοα”.

πηγή:sport24.gr

Όλη η επικαιρότητα