ΕΠΣ Ηλείας

«Βόμβα» Α.Ο. Μακρισίων με  Μπάρκα και Γκουβέρο!

Ακούστε το άρθρο

Η «χειμερινή» μεταγραφική περίοδος που επίσημα ξεκίνησε την περασμένη Τρίτη που άνοιξαν και τα γραφεία της ΕΠΣΗ,  συνεχίστηκε και χθες σε έντονους ρυθμούς! Με τον «νεοφώτιστο» αλλά αρκετά φιλόδοξο Α.Ο. Μακρισίων να τινάζει… την «μπάνκα στον αέρα», με την απόκτηση των Δημήτρη Μπάρκα και Νίκου Γκουβέρου σε ότι αφορά τις ομάδες της Α1 κατηγορίας! Ενώ σε ότι αφορά την Α2 κατηγορία, ο Αίας Γαστούνης έδειξε τα «δόντια» του, με την απόκτηση των Καραπάνου και Γαλάνη!

Αναλυτικά  είχαμε στην Α1 :

Στον  φιλόδοξο Α.Ο. Μακρισίων  Δημ. Μπάρκας και Ν. Γκουβέρος!

Την σούπερ έκπληξη  έως τώρα των «χειμερινών» μεταγραφών, έκανε χθες ο «νεοφώτιστος» αλλά φιλόδοξος για μια θέση στην τετράδα των πλει – οφ ανόδου Α.Ο. Μακρισίων  του Φώντα Μοσχογιάννη! Καθώς λοιπόν οι διοικούντες τον Α.Ο.Μ. με μια κίνηση «ματς»…, άρπαξαν  μέσα από  τα χέρια πολλών άλλων ομάδων, τον σπουδαίο 32 χρόνο γκολτζή Δημήτρη Μπάρκα, που τη φετινή περίοδο και έως τώρα  φορούσε τα χρώματα του Αλφειού Επιταλίου με τον οποίο πέτυχε 9 γκολ σε 7 ματς, καθώς απουσίαζε λόγω τραυματισμού, και για τον οποίο βέβαια δεν χρειάζονται ιδιαίτερες συστάσεις!   Καθώς την προηγούμενη χρονιά αναδείχτηκε πρώτος σκόρερ στην Α1 της ΕΠΣΗ με τα χρώματα του Ξενοφώντα Κρεστένων, στον οποίο ειχε μεταγραφή από τον Ενιπέα Λαντζοίου! Έχοντας βέβαια μια πλούσια καριέρα στα Ηλειακά  Γήπεδα , από τότε από ήρθε στην Ηλεία από τον Ολυμπιακό Λουτρακίου! Σίγουρα μια πολύ σπουδαία  μεταγραφή για ένα  «νεοφώτιστο» σωματείο όπως τα Μακρίσια! Όμως παίκτης του Α.Ο.Μ.  είναι και ο ταλαντούχος πρώην 20 χρόνος παίκτης του Πανηλειακού, Νίκος Γκουβέρος! Ο περσινός δηλ. αριστερό –  πόδαρος  νταμπλούχος Ηλείας με τον ιστορικό σύλλογο του Πύργου, ο οποίος αποχώρησε πριν από λίγες ημέρες από την ομάδα του Πανηλειακού , μαζί με τον Φ. Σκοζάι, καθώς  τη φετινή περίοδο, είχε χάσει την θέση του στην βασική ενδεκάδα  των «ερυθρόλευκων» του Πύργου! Και αυτή η μεταγραφή, είναι σίγουρα στα συν του Α.Ο.Μ. καθώς του έλλειπε ένας τέτοιος παίκτης στην αριστερή πλευρά της άμυνας του! Το Δ.Σ του Α.Ο.ΜΑΚΡΙΣΙΩΝ καλωσορίζει στην ομάδα του τον Νίκο Γκουβέρο απο Πανηλειακό και τον Δημήτρη Μπάρκα από τον Αλφειό Επιταλίου, και τους εύχεται να έχουν υγεία και τύχη έτσι ώστε να βοηθήσουν κι αυτοί την ομάδας μας να πετύχει τους στόχους της!!!”

Στη  Ζαχάρω και τον Ολυμπιακό ο Άλλα Μικελιάν!

Στην απόκτηση  ενός  ταλαντούχου  παίκτη , που έρχεται  για πρώτη  φορά στην Ελλάδα για να αγωνιστεί, του Άλλα Μικελιάν, προχώρησε χθες ο Ολυμπιακός Ζαχάρως, που σίγουρα θα ενισχυθεί κι άλλο, μετά την αποχώρηση των Μαντά, Μπαρτζάκου και Σταμόπουλου!

Στην  Α2  κατηγορία  είχαμε:

Καραπάνος και Γαλάνης στον ιστορικό Αίαντα  Γαστούνης!

Με διπλό χτύπημα ξεκίνησε την «χειμερινή» του ενίσχυση, ο φιλόδοξος Αίας Γαστούνης! Έτσι λοιπόν στην ομάδα του Θόδωρου Λούρμπα(προπονητής), θα αγωνίζονται ο Αμαλιαδίτης  επιθετικός Δημήτρης Καραπάνος, που έως τώρα  φορούσε τα χρώματα του Α.Ο. Χάβαρι, καθώς επίσης ένα πολύτιμο εργαλείο στο χώρο του κέντρου, όπως είναι ο Κώστας Γαλάνης, που έως τώρα, αγωνιζόταν στην «νεοφώτιστη» στην Α1 κατηγορία, Α.Ε. Πηνείας!  Σίγουρα με τις δυο αυτές  προσθήκες οι «ερυθρόλευκοι» της Γαστούνης δυναμώνουν κι άλλο, ενώ βέβαια έπεται και συνέχεια…

Στον Κένταυρο Μαγούλας ο Γ. Σαίνης!

Παρελθόν από την Θύελλα Πύργου αποτελεί ο δυναμικός  και έμπειρος αμυντικός Γιώργος Σαίνης, ο οποίος  μόλις χθες εντάχθηκε στον φιλόδοξο Κένταυρο Μαγούλας, με σκοπό να τον βοηθήσει να επιστρέψει και πάλι στην Α1 κατηγορία!

Ο  Κ. Ματλής στον Ηλειακό  Βαρθολομιού!

Παρελθόν από την «νεοφώτιστη» στην Α1 κατηγορία  Α.Ε. Πηνείας, αποτελεί από χθες ο έμπειρος  γκολκίπερ  Κώστας Ματλής! Καθώς αποφάσισε να συνεχίσει  την καριέρα του  στον Ηλειακό Βαρθολομιού, στην προσπάθεια που θα καταβάλουν οι «ερυθρόλευκοι» του Βαρθολομιού, να παραμείνουν στην Α2 κατηγορία!

Στην  Β΄ κατηγορία  είχαμε:

Στον Κεραυνό  Χειμαδιού και ως  παίκτης  ο Σπ. Νούσιας!

Την δυνατότητα να αγωνιστεί, πέρα από προπονητής που είναι στην ομάδα του Κεραυνού Χειμαδιού, θα έχει ο άλλοτε παίκτης του Πανηλειακού και του Άρη Σπύρος Νούσιας, που από χθες εντάχθηκε και επίσημα στο δυναμικό των κίτρινων, αποχωρώντας από τον Θρίαμβο!

Όλη η επικαιρότητα