Αθλητισμός

«Βόμβα» σκάει στη Ζάκυνθο με τον Εσπόζιτο!

mauro_esposito.jpg
Ακούστε το άρθρο

Ιταλικός αέρας πνέει πλέον στην Ζάκυνθο καθώς η ομάδα πέρασε στα χέρια Ιταλών επενδυτών. Το deal ολοκληρώθηκε την Παρασκευή όπως αναφέρει το zantesport.gr και ήδη βρίσκονται στο νησί ο νέος προπονητής ονόματι Κολονέλλο αλλά και έξι ποδοσφαιριστές (πέντε Ιταλοί και ένας Αργεντινός).

Βοηθός του Κολονέλλο θα είναι ο Λεωνίδας Μπίλης ενώ στο πλάνο είναι να αποκτηθεί και ένας Αλβανός ποδοσφαιριστής (πρώην αρχηγός της Εθνικής Αλβανίας) αλλά και Έλληνες ποδοσφαιριστές κάποιοι εκ των οποίων έχουν αγωνιστεί και στην Super League.

Η ομάδα έχει κλείσει και προπονητικό κέντρο (Tρία-Πέντε πηγάδια) ενώ η προετοιμασία θα ξεκινήσει άμεσα. Όλα τα παραπάνω θα γίνουν γνωστά το απόγευμα στη συγκέντρωση που έχει διοργανώσει η διοίκηση στη κερκίδα του Δημοτικού Σταδίου, παρουσία των Ιταλών επενδυτών.

Μέσα στο πλάνο όμως υπάρχει και μία… “βόμβα”. Ο νέος προπονητής ξέρει πολύ καλά τον Μάουρο Εσπόζιτο, του ζήτησε να τον ακολουθήσει στην Ελλάδα και σύμφωνα με το zantesport.gr, ο παίκτης το σκέφτεται πολύ σοβαρά!

Ο Εσπόζιτο έκανε μεγάλη καριέρα με την Κάλιαρι όπου αγωνίστηκε για έξι χρόνια με απολογισμό 58 γκολ σε 199 εμφανίσεις. Το 2007 πήρε μεταγραφή στη Ρόμα αλλά δεν κατάφερε να καθιερωθεί, έτσι δόθηκε δύο φορές δανεικός μέχρι το 2010.

Έφτασε μια ανάσα από το Μουντιάλ του 2006 καθώς ήταν στην προεπιλογή του Λίπι αλλά τελικά ”κόπηκε” την τελευταία στιγμή. Έχει αγωνιστεί συνολικά 6 φορές με την Εθνική Ιταλίας.

Πέρσι πήρε την απόφαση να σταματήσει το ποδόσφαιρο, αλλά στα 34 του χρόνια είναι έτοιμος να επιστρέψει στην δράση για λογαριασμό της Ζακύνθου!

Όλη η επικαιρότητα