Υγεία

Βουλή: Καταθέτει ο Αδ. Γεωργιάδης στην Εξεταστική για την Υγεία [Live]

Ακούστε το άρθρο
Στην Εξεταστική Επιτροπή της Βουλής που διερευνά τα σκάνδαλα στο χώρο της Υγείας καταθέτει το πρωί της Τρίτης ο αντιπρόεδρος της ΝΔ Άδωνις Γεωργιάδης, εν αναμονή της διαβίβασης στη Βουλή της δικογραφίας για την υπόθεση Novartis.

Ο Άδωνις Γεωργιάδης ξεκίνησε την εισήγησή του στην Επιτροπή λέγοντας αρχικά ότι παραιτείται του τραπεζικού απορρήτου και κατέθεσε στην επιτροπή την κίνηση των λογαρισμών του. Όπως είπε χαρακτηριστικά ο κ. Γεωργιάδης, «επειδή η επιτροπή σας είχε ανοίξει αυτή την συζήτηση καταθέτω ολόκληρη την κίνηση των λογαριασμών μου από την 1η Ιουνίου του 2013 έως και σήμερα και παραιτούμαι του τραπεζικού απορρήτου».

Αναφορικά με την υπόθεση των 23 προσλήψεων στο ΚΕΕΛΠΝΟ ο κ. Γεωργιάδης υποστήριξε: «Όλη αυτή η υπόθεση είναι στημένη από τον αναπληρωτή υπουργό Υγείας κ. Πολάκη» καθώς «δεν υπάρχει καμία υπογραφή και δεν είναι τα δικά μου γράμματα στο συγκεκριμένο έγγραφο που ισχυρίζεται ο κ. Πολάκης». Και σε ό,τι αφορά σε ηχητικό ντοκουμέντο που αφορά στην υπόθεση, ο κ. Γεωργιάδης το χαρακτήρισε προϊόν πλαστογραφίας την οποία, όπως είπε, έχει κάνει ο κ. Πολάκης.

Πηγή: in.gr

Όλη η επικαιρότητα