Γ Εθνική

«Βούλιαξε» η Βάρδα για χάρη της Πάολα

Ακούστε το άρθρο

Ένα από τα μεγαλύτερα event του φετινού καλοκαιριού στην Ηλεία, είχαμε το βράδυ της Κυριακής στην πλατεία Ελευθερίας στην Βάρδα  από τον «πράσινο» σύλλογο της Βουπρασίας! Καθώς όλη η Βουπρασία και όχι μόνο, χόρεψε σε ρυθμούς Πάολα, μέχρι πρωίας!

Σε μια ανεπανάληπτη εκδήλωση, που διοργάνωσε και φέτος με επιτυχία ο ΠΑΟ Βάρδας,  με μοναδικό σκοπό την οικονομική ενίσχυση του συλλόγου της Βουπρασίας!

Η αγαπημένη τραγουδίστρια, που έχει χαρακτηριστεί φαινόμενο για την κοσμοσυρροή που δημιουργεί στις live εμφανίσεις της,(το ίδιο βέβαια έκανε με τους συνεργάτες της το βράδυ της Κυριακής και στη Βάρδα),  χάρισε μια ανεπανάληπτη βραδιά σε όσους βρέθηκαν στη Βάρδα, ανανεώνοντας στο τέλος το ραντεβού της για του χρόνου, καθώς και η ιδία έμεινε κατενθουσιασμένη!  Η απόλυτη βασίλισσα της πίστας, με την αισθαντική χροιά και την πάντα εκρηκτική σκηνική παρουσία, ομολογουμένως  γοήτευσε το κοινό, το οποίο φυσικά το Δ.Σ. του ΠΑΟΒ  ευχαριστεί και δημόσια για την παρουσία του και στήριξή του!   έρχεται για μια καλοκαιρινή βόλτα στην πόλη της Βάρδας σε ένα πιο «εναλλακτικό» σημείο πιο μακριά απ’ τα συνηθισμένα, υποσχόμενη «μια μαγευτική βραδιά».

Μαζί της συμμετείχαν και ο ΔΗΜΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ. Επίσης η ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΣΑΛΤΗ , ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΣΑΦΑΡΑΣ ΚΑΙ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΜΑΝΤΗ !!!

Επιστροφή στις προπονήσεις ενόψει Ριόλου!

Στο αγωνιστικό μέρος, στις προπονήσεις επέστρεψαν χθες το απόγευμα οι «Πράσινοι» του Μίκι Τσίρκοβιτς, μετά βέβαια το ρεπό του Σαββατοκύριακου, μπαίνοντας ουσιαστικά στο τελευταίο στάδιο της προετοιμασίας, που περιλαμβάνει τα φιλικά της ομάδας, μέσα από τα οποία θα προκύψει και το μοντάρισμα… αυτής! Ήδη το πρώτο είναι την ερχόμενη Κυριακή στο Ριόλο, κόντρα στον «νεοφώτιστο» Πανομβριακό! Σε ότι αφορά κάποια νέα μεταγραφή, μετά τον τραυματισμό του Π. Πολίτη, οι «Πράσινοι» κινούνται για την απόκτηση ενός δεξιού μπακ – χαφ, προκειμένου να καλύψουν το κενό που προέκυψε!

Όλη η επικαιρότητα