Βραδιά των Άσσων 2017 – Δείτε φωτογραφίες από την εκδήλωση

Ήταν μια βραδιά που τα είχε όλα! Λάμψη, περηφάνια, συγκίνηση, νοσταλγία… Η βραδιά των Άσσων 2017 από το βράδυ του περασμένου Σαββάτου πέρασε στο χρονοντούλαπο της μακράς ιστορίας της εφημερίδας «Πατρίς» και πήρε την θέση που της αρμόζει, δίπλα στις μεγάλες στιγμές του παρελθόντος!

Στην βραδιά παραβρέθηκαν μεταξύ άλλων ο υφυπουργός αθλητισμού Γιώργος Βασιλειάδης, ο Υφυπουργός εργασίας κος Πετρόπουλος, ο υφυπουργός παιδείας κος Μπαξεβανάκης, ο Γ.Γ. του Υπουργείου Εμπορικής Ναυτιλίας κος Καλαματιανός, οι βουλευτές Ηλείας Μάκης Μπαλαούρας και Γιάννης Κουτσούκος Ο βουλευτής Αχαΐας Ιάσων Φωτείλας, ο παλαίμαχος διεθνής καλαθοσφαιριστής Παναγιώτης Φασούλας, ο πρώην διεθνής ποδοσφαιριστής Στέλιος Γιαννακόπουλος, ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας, κος Κατσιφάρας, ο αντιπεριφερειάρχης Ηλείας Γιώργος Γεωργιόπουλος, θεματικοί αντιπεριφερειάρχες, περιφερειακοί σύμβουλοι, δήμαρχοι και αντιδήμαρχοι από όλους τους δήμους της Ηλείας , αιρετοί, πολιτευτές, καθώς και υψηλόβαθμα στελέχη των Στρατιωτικών Αρχών και Σωμάτων Ηλείας.

Δείτε όλες τις φωτογραφίες από την εκδήλωση

 

Ήταν μια βραδιά που τα είχε όλα! Λάμψη, περηφάνια, συγκίνηση, νοσταλγία… Η βραδιά των Άσσων 2017 από το βράδυ του περασμ…

Δημοσιεύτηκε από Multi Productions στις Δευτέρα, 26 Φεβρουαρίου 2018

Event Photographer: Giwrgos Spuropoulos