Αθλητισμός

Βραδιά των Άσσων 2018: Ο μηχανοκίνητος αθλητισμός έχει την τιμητική του

Όλο και πλησιάζουμε στην ΒΡΑΔΙΑ ΤΩΝ ΑΣΣΩΝ της Πατρίς Σπορ, της κορυφαίας διοργάνωσης επιβράβευσης της προσπάθειας και των επιτυχιών στον ηλειακό αθλητισμό.

Το Σάββατο 15 Δεκεμβρίου στον πολυχώρο πολιτιστικών εκδηλώσεων του Δ. ΄Ήλιδας θα βραβευτούν οι κορυφαίοι του 2018, αυτοί που έκαναν υπερήφανη την Ηλεία με τις επιτυχίες τους στις αθλητικές διοργανώσεις.

Μαζί μας θα είναι για μια ακόμα χρονιά θα είναι οι κορυφαίοι του μηχανοκινήτου αθλητισμού, αυτοί που διακρίθηκαν στα πρωταθλήματα αυτοκίνητου και μοτοσικλέτας. Θα βραβευτούν ο Γιάννης Λαμπρόπουλος, Πρωταθλητής Ελλάδας στο DRAGSTER, o Γιάννης Μπαντούνας, Πρωταθλητής Ελλάδας στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ραλλυ, ο Στέλιος Λαινόπουλος & ο συνοδηγός του Τάσος Παπαδόπουλος,  Κυπελλούχοι Χώματος & πρώτοι στο ΡΑΛΥ Αμαλιάδας, ο Δημήτρης Κοντολέτας και ο Νίκος Σωτηρόπουλος, πρωταθλητές στο motocross, καθώς και ο Νίκος Τσέλος, από τους κορυφαίους στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Drift.

Σας περιμένουμε λοιπόν το Σάββατο 15 Δεκεμβρίου κοντά μας για να τιμήσουμε όλους αυτούς που διέπρεψαν τη χρονιά που πέρασε, με πάνω από 100 βραβεύσεις ενώ ταυτόχρονα συνεχίζουμε να ψηφίζουμε και τους κορυφαίους ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν το 2018 στο patrisnews.com.

Η μεγάλη Ψηφοφορία – Ψηφίστε και επιλέξτε τους κορυφαίους του Ηλειακού Ποδοσφαίρου:

Όλη η επικαιρότητα