Εκπαίδευση Ηλεία

Βράβευσαν τα… μαθηματικά «μυαλά» στο Λαζαράκειο Δημοτικό Μέγαρο Αμαλιάδας (VIDEO – PHOTOS)

Τους 109 μαθητές δημοτικών σχολείων από την Αμαλιάδα, την Πηνεία και ολόκληρη την πεδινή Ηλεία που διακρίθηκαν στον φετινό διαγωνισμό Μαθηματικών «Παιχνίδι και Μαθηματικά» βράβευσε χθες το μεσημέρι, στο Λαζαράκειο Δημοτικό Μέγαρο Αμαλιάδας, το Παράρτημα Νομού Ηλείας της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας!

Επίτιμος προσκεκλημένος της εκδήλωσης ήταν το μέλος της Διοικούσας Επιτροπής της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας κ. Ευάγγελος Ζώτος που συνεχάρη τους μαθητές και τους γονείς τους για αυτή την επιτυχία, δίνοντας σε όλους πολύτιμες συμβουλές και οδηγίες για το μελλοντική πρόοδο των παιδιών.

Εκ μέρους του Παραρτήματος Νομού Ηλείας της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας, χαιρετισμό απηύθυνε ο καθηγητής κ. Γεώργιος Κουσινιώρης, ενώ θερμό χαιρετισμό απηύθυνε και ο δήμαρχος Ήλιδας κ. Χρήστος Χριστοδουλόπουλος, ο οποίος συνεχάρη και αυτός με τη σειρά του τους μαθητές και τους γονείς τους.

Στην εκδήλωση βραβεύτηκαν 109 μαθητές της Ε και ΣΤ τάξης των: 1ου, 2ου, 3ου, 4ου και 6ου Δημοτικού Σχολείου Αμαλιάδας, Δημοτικού Σχολείου Καρδαμά, Δημοτικού Σχολείου Δουνεϊκων, Δημοτικού Σχολείου Χαβαρίου, 1ου, 2ου και 3ου Δημοτικού Σχολείου Γαστούνης, 1ου και 2ου Δημοτικού Σχολείου Βαρθολομιού, Δημοτικού Σχολείου Ανδραβίδας, 1ου και 2ου Δημοτικού Σχολείου Λεχαινών, Δημοτικού Σχολείου Τραγανού, Δημοτικού Σχολείου Βάρδας, Δημοτικού Σχολείου Κάτω Παναγιάς, Δημοτικού Σχολείου Μυρσίνης, Δημοτικού Σχολείου Μυρσίνης και Δημοτικού Σχολείου Κάτω Παναγιάς.

Όλη η επικαιρότητα