Αθλητισμός

Βράβευση του Έλληνα πρωταθλητή του Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος U17 Ελληνορωμαϊκής πάλης από τον Αντιπεριφερειάρχη Δημήτρη Νικολακόπουλο

Ο Αντιπεριφερειάρχης Αθλητισμού, Εθελοντισμού και Ολυμπισμού Δημήτρης Νικολακόπουλος βράβευσε τον Έλληνα Πρωταθλητή του Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος U17 Ελληνορωμαϊκής Πάλης, Αρίωνα Κολιτσόπουλο.
Ακούστε το άρθρο

Ο Αντιπεριφερειάρχης Αθλητισμού, Εθελοντισμού και Ολυμπισμού Δημήτρης Νικολακόπουλος βράβευσε τον Έλληνα Πρωταθλητή του Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος U17 Ελληνορωμαϊκής Πάλης, Αρίωνα Κολιτσόπουλο μετά την επιστροφή του στην Ελλάδα από το Βουκουρέστι, όπου και διεξήχθη το Πρωτάθλημα, στο οποίο ο Αντιπεριφερειάρχης συνόδευσε την αποστολή της Ελληνικής ομάδας ως επίσημος προσκεκλημένος της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας.

Ο κ. Νικολακόπουλος υποδέχθηκε τον Πρωταθλητή, μαζί με τον προπονητή του Αλέξιο Κολιτσόπουλο, τον τίμησε με μια αναμνηστική πλακέτα,  ενώ τον συνεχάρη για ακόμα μια φορά για τον ζήλο και την προσπάθεια που κατέβαλε για να φέρει στην χώρα μας αλλά και στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας το χρυσό μετάλλιο που τον έφερε στην υψηλότερη θέση του βάθρου και μας σύστησε σε όλη την Ευρώπη.

Ο Αντιπεριφερειάρχης αναφέρθηκε και στην Ελληνική αποστολή η οποία είχε μια πολύ καλή  παρουσία φέρνοντας ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα , καθότι αξίζει να σημειωθεί πως εκτός του χρυσού η ελληνική αποστολή κατέκτησε και το χάλκινο μετάλλιο. Ο κ. Νικολακόπουλος τόνισε και το ήθος των συμμετεχόντων τόσο σαν προσωπικότητες όσο και σαν αθλητές και αγγελιαφόροι των Ολυμπιακών ιδεώδη και της αθλητικής ιδέας.

Τέλος συνεχάρη τους διοργανωτές ( Παγκόσμια Ευρωπαϊκή – Ρομανική Ομοσπονδίες Πάλης), ευχαρίστησε για την προσωπική πρόκληση και ανέφερε πως οι συζητήσεις που έλαβαν χώρα με τους αρμόδιους φορείς έγιναν με τις καλύτερες προϋποθέσεις και μέσω αυτών πρόεκυψαν σημαντικά συμπεράσματα και αποτελέσματα τα οποία θα φανούν σε προσεχές χρονικό διάστημα.

«Στόχος  μας να προσελκύουμε στην γενέτειρα των Ολυμπιακών Αγώνων στην Ολυμπιακή γη αντίστοιχες διοργανώσεις οι οποίες θα είναι αντάξιες του τόπου και της παγκόσμιας ακτινοβολίας του» δήλωσε ο κ. Νικολακόπουλος.

Όλη η επικαιρότητα