Κόσμος

Βρετανία: Ο φίλος της βίαζε την κόρη της και αυτή το έκρυψε επειδή ήθελε παιδί μαζί του

Μια μητέρα η οποία δεν ήταν σε θέση να κάνει παιδιά μετά από εγχείρηση στην οποία υποβλήθηκε συμφώνησε να αφήσει τον φίλο της να βιάζει την 14χρονη κόρη της, έτσι ώστε να αποκτήσουν ένα παιδί, αναφέρθηκε σε δικαστήριο στο Ρέντινγκ της Βρετανίας, όπου εκδικάζεται σοκαριστική υπόθεση.

Όπως αναφέρεται σε δημοσίευμα του Independent, ο φίλος της, 75 ετών σήμερα (δεν κατονομάζεται για νομικούς λόγους) πραγματοποιούσε σεξουαλικές επιθέσεις σε βάρος της 10χρονης προγονής του στη δεκαετία του 1970, και αργότερα τη βίαζε στο «κρησφύγετό» του, όπως υποστηρίζουν οι εισαγγελείς.

Κατά την εκδίκαση της υπόθεσης στο δικαστήριο του Ρέντινγκ, οι ένορκοι άκουσαν πως η μητέρα της κοπέλας δεν έκανε τίποτα για να σταματήσει την κακοποίηση, και έπλασε μια ψευδή ιστορία, όπου η κόρη της παρουσιαζόταν να έχει μείνει έγκυος από ένα αγόρι που γνώρισε σε κάποιο πάρτι.

Βάσει του σχεδίου της, έλεγε σε γονείς και μέλη της οικογένειας το συγκεκριμένο ψέμα για να καλύπτει την πραγματικότητα. Μάλιστα, φέρεται να είπε στην κόρη της να συνεχίσει να κάνει σεξ με τον φίλο της για να συνεχίζουν να ζουν με ηρεμία. Κάποια στιγμή το κορίτσι έμεινε έγκυος και γέννησε τον γιο του φίλου της μητέρας της.

Η κακοποίηση άρχισε κάποια στιγμή που το θύμα και ο δράστης επέστρεφαν στο σπίτι με αυτοκίνητο. Ο δράστης φέρεται να σταμάτησε το αυτοκίνητο σε ένα ήσυχο σημείο στο Slough Trading Estate και έβαλε το χέρι στα εσώρουχά της. «Ακόμα και μετά από τόσα χρόνια, θυμάται πως την πονούσε πολύ και του είπε να σταματήσει. Αυτός της είπε να μην πει τίποτα σε κανέναν, απειλώντας την ότι “θα είναι κακό για τη μητέρα σου αν το μάθει”» είπε ο εισαγγελέας στο δικαστήριο.

Μιλώντας στην αστυνομία, το θύμα είπε πως «προσπαθούσα να τον κάνω να πάρει τα χέρια του από πάνω μου. Ήταν δυνατός. Δεν μπορούσα. Δεν ξέρω τι σκεφτόμουν τότε. Ήμουν μικρή, δεν ήξερα αν όλοι το περνούσαν αυτό. Συνέχισα μέχρι που συνέβη ξανά και ξανά».

Ο πατριός έμπαινε κρυφά στο δωμάτιο του θύματος και τη βίαζε ενώ η αδελφή της κοιμόταν στο διπλανό δωμάτιο, σύμφωνα με τους εισαγγελείς. Αν έλεγε όχι, την απειλούσε πως θα έκανε κακό στην ίδια ή στη μητέρα της, ενώ κάποιες φορές την τραυμάτιζε. «Θυμάται άλλη μια περίπτωση, που ο πατριός της ήταν στο υπνοδωμάτιο και έκανε σεξ μαζί της όταν η μητέρα της του φώναξε και του είπε “τι κάνεις μαζί της; Θα έπρεπε να είσαι με εμένα στο κρεβάτι”, κάτι που δείχνει πως η μητέρα της ήξερε τι συνέβαινε» είπε ο εισαγγελέας. Αργότερα, την καλούσε σε ένα δωμάτιο το οποίο αποκαλούσε «κρησφύγετό» του. Εκεί της έδινε 5 λίρες για να κάνει σεξ μαζί του μια φορά την εβδομάδα, όταν ήταν έφηβη, όπως αναφέρθηκε.

«Σηκωνόμουν και καθαριζόμουν και συνέχιζα τις δουλειές μου. Όλοι οι άλλοι ήταν στο άλλο δωμάτιο, και καθόμουν και έβλεπα τηλεόραση. Όταν άρχισα να λέω όχι, έγινε βίαιος. Συνήθιζε να με χτυπά και να με πληγώνει. Πάντα μας χτυπούσε για αταξίες, και συνήθιζε να το κάνει με τη ζώνη του. Άρχισε με εμένα όταν είπα πως “δεν κάνω άλλο σεξ μαζί σου”». Το θύμα συνειδητοποίησε ότι είχε μείνει έγκυος στους 5 μήνες.

Ο πατριός αντιμετωπίζει επτά κατηγορίες βιασμού, εννιά άσεμνης επίθεσης και μία απόπειρας βιασμού παιδιού. Όταν συνελήφθη πριν από δύο χρόνια αρνήθηκε ότι έκανε σεξ με την προγονή του και επέμεινε πως δεν ήταν πατέρας του παιδιού.

Πηγή

Όλη η επικαιρότητα