Viral

Βρετανία: Ο πιο γοητευτικός ληστής όλων των εποχών το έσκασε και καταζητείται

Κίνησε το ενδιαφέρον των χρηστών στα κοινωνικά δίκτυα, κυρίως των γυναικών, που άρχισαν να τον αναζητούν, όχι όμως για να τον παραδώσουν στις αρχές.
Ακούστε το άρθρο

Ο 37χρονος άντρας βγήκε από τη φυλακή τον περασμένο Σεπτέμβρη έχοντας εκτίσει μέρος της ποινής του για ληστεία, όμως παραβίασε τους όρους της αποφυλάκισής του. Έτσι, οι αστυνομικές αρχές δημοσίευσαν φωτογραφίες του ληστή στα social media, σε μια προσπάθεια να αντλήσουν πληροφορίες για τον εντοπισμό του.

Η αστυνομία της κομητείας του Γουέστ Γιορκσάιρ στη Βρετανία δημοσίευσε τη φωτογραφία 37χρονου ληστή για να αντλήσει πληροφορίες που να οδηγούσαν στη σύλληψή του.

Πράγματι, η φωτογραφία του νεαρού διαρρήκτη κίνησε το ενδιαφέρον των χρηστών στα κοινωνικά δίκτυα, κυρίως των γυναικών, που άρχισαν να τον αναζητούν.

Όχι όμως για να τον παραδώσουν στις Αρχές, αλλά για να τον βρουν και να βγουν μαζί του, γοητευμένες από την αρρενωπή εμφάνισή του.

Ο νεαρός άντρας όμως παραβίασε τους όρους της αποφυλάκισής του και οι Αρχές τον αναζητούσαν για να τον συλλάβουν ξανά.

Έτσι, η αστυνομία του Δυτικού Γιορκσάιρ δημοσίευσε φωτογραφία του Κέιχιλ στα social media, με στόχο να αντλήσει κάποια πληροφορία για τον εντοπισμό του.
Αλλά ήταν τόσα πολλά τα σχόλια στη σελίδα της αστυνομίας στο Facebook, που οι διαχειριστές της χρειάστηκε να τα κλείσουν.

Σε πολλά απ’ αυτά, οι χρήστες, κυρίως γυναίκες, θαύμαζαν την εμφάνιση του 37χρονου ληστή, με πολλές να λένε ότι ποτέ δεν πρόκειται να τον προδώσουν στην αστυνομία.

«Ποιο είναι το έγκλημά του: Να κάνει διάρρηξη σε σπίτια ή στις καρδιές;» σχολίασε μια γυναίκα καταγοητευμένη από τον 37χρονο Κέιχιλ.
«Εάν τον βρω, θα τον κρατήσω!» έγραψε κάποια άλλη για τον γοητευτικό δραπέτη.

«Θα πρέπει να είναι πανεύκολο να τον βρείτε, με τις μισές γυναίκες στο Γουέστ Γιορκσάιρ να τρέχουν από πίσω του και να τον κυνηγούν» σχολίασε κάποιος άλλος χρήστης.

Άλλοι πάλι δεν φάνηκαν να συμμερίζονται τις απόψεις για την ομορφιά του ληστή.
«Σοβαρά τώρα; Ένας άντρας έχει ακόμα τα μαλλιά του μετά τα 30 και απευθείας θεωρείται γόης;» ρώτησε ένας άλλος.

Όλη η επικαιρότητα