Κόσμος

Βρετανία: Τρεις έφηβοι μαχαίρωσαν μέχρι θανάτου διανομέα πίτσας

sefilnt.jpg
Ακούστε το άρθρο

Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία στο Σέφιλντ της Βρετανίας από το αποτρόπαιο έγκλημα εις βάρος ενός 25χρονου διανομέα πίτσας.

Σύμφωνα με την αστυνομία της πόλης, τρεις έφηβοι περίπου 16 ετών, μαχαίρωσαν μέχρι θανάτου τον άτυχο άντρα από τη Σρι Λάνκα, ενώ και οι τρεις έχουν συλληφθεί.

Το θύμα, ο βουδιστής Thavisha Peiris, είχε μετακομίσει στο Σέφιλντ πριν από δυόμιση χρόνια για να σπουδάσει. Οι φίλοι του τον περιέγραψαν ως έναν άνθρωπο «ήρεμο και ήσυχο». Το πτώμα του βρέθηκε στην πόλη αργά το βράδυ της Κυριακής, ενώ οι τρεις νεαροί, τα στοιχεία των οποίων δεν δόθηκαν στη δημοσιότητα, συνελήφθησαν σήμερα.

Ειδικότερα, ο Peiris πήγε στη Βρετανία για να σπουδάσει μηχανικός υπολογιστών στο πανεπιστήμιο Hallam του Σέφιλντ και όταν τελείωνε με τα μαθήματά του εργαζόταν ως διανομέας στο κατάστημα Domino’s Pizza, ενώ την ίδια ώρα -σύμφωνα με τους φίλους του- έψαχνε για δουλειά παρεμφερή με το αντικείμενο των σπουδών του.

«Είναι ένα αγόρι χαρούμενο και καλό, όλοι το ήξεραν αυτό. Γνωρίζουμε μόνο ότι είχε μαχαιρωθεί πολλές φορές», είπαν στην αστυνομία άνθρωποι του κοντινού του περιβάλλοντος, προσθέτοντας «δεν μπορούμε ακόμα να το πιστέψουμε, δεν έχουμε δει το πτώμα. Ούτε η οικογένειά του μπορεί ακόμα να το πιστέψει».

Η νεκροψία ενδεχομένως να επιβεβαιώσει πως δολοφόνοι του 25χρονου είναι οι τρεις έφηβοι.

* Στη Φωτογραφία ο δρόμος στον οποίο βρέθηκε νεκρός ο 25χρονος διανομέας

Όλη η επικαιρότητα