Κόσμος

Βρετανίδα έμεινε παράλυτη μετά από ατύχημα στο σεξ: Ζητάει ένα υπέρογκο ποσό από την εταιρεία που κατασκεύασε το κρεβάτι

Ακούστε το άρθρο
Η 46χρονη μητέρα τεσσάρων παιδιών, Κλερ Μπάσμπι διεκδικεί αποζημίωση ύψους ενός εκατομμυρίου λιρών από εταιρεία κατασκευής κρεβατιών. Ο λόγος που κινήθηκε νομικά, ήταν το ατύχημα που είχε το 2013 κατά τη διάρκεια σεξουαλικής πράξης, όταν έπεσε από από το super king size κρεβάτι της και έμεινε παράλυτη.

Η Βρετανίδα ισχυρίζεται ότι το ατύχημα που είχε, της προκάλεσε σοβαρή και μόνιμη βλάβη στη σπονδυλική στήλη, με αποτέλεσμα να καθηλωθεί σε αναπηρικό καροτσάκι.

Η γυναίκα αναφέρει ότι το ατύχημα προκλήθηκε από ελάττωμα του κρεβατιού που είχε αγοράσει από την εν λόγω εταιρεία και είχε δημιουργηθεί επικίνδυνη κλίση.

Η Μπάσμπι ισχυρίζεται ότι, όταν της παράδωσαν το έπιπλο, έλειπαν μερικά εξαρτήματα. Δεν συναρμολόγησαν σωστά το κρεβάτι και ήταν κατά 4 εκατοστά χαμηλότερο από τη μία πλευρά.

Η 46χρονη ζητά αποζημίωση ενός εκατομμυρίου λιρών (1,13 εκατ. ευρώ) από την εταιρεία που αγόρασε το κρεβάτι, για την κάλυψη των ιατρικών της εξόδων και για την ψυχική οδύνη που υπέστη.

Σύμφωνα με την κατάθεση της ίδιας στο δικαστήριο, όταν έγινε το ατύχημα, ήταν στη μέση του κρεβατιού γονατισμένη πάνω από το σύντροφό της και έκαναν έρωτα.

Τη στιγμή που πήγε να μετακινηθεί, εξαιτίας της κλίσης του κρεβατιού, η γυναίκα έπεσε κάτω.

«Ένιωσα ένα ισχυρό χτύπημα στο κεφάλι και άκουσα το σώμα μου να σπάει σε κομμάτια», ανέφερε στην κατάθεσή της η Κλερ Μπάσμπι.

Η εταιρεία κατασκευής του κρεβατιού αρνείται κατηγορηματικά όλες τις κατηγορίες της γυναίκες, υποστηρίζοντας ότι παρέδωσαν το κρεβάτι στην πελάτισσα με όλα τα απαραίτητα εξαρτήματα.

Η σημερινή εικόνα της Κλερ Μπάσμπι

Πηγή: valueforlife 

Όλη η επικαιρότητα