Ελλάδα

Βρετανίδα τουρίστρια συγκέντρωσε 1.416 λίρες για τα αδέσποτα της Ζακύνθου

izobel-brown.jpg

Το έργο του Zακυνθινού ομίλου μέριμνας Ζώων θέλησε να στηρίξει μια κυρία από τη Βρετανία που επισκέπτεται το νησί τα τελευταία δέκα χρόνια και έχει ευαισθητοποιηθεί στο σοβαρό πρόβλημα με τα αδέσποτα που δυστυχώς έχει αποκτήσει μεγάλες διαστάσεις ιδιαίτερα τα τελευταία χρόνια.

Αυτός ήταν και ο λόγος που η κ. Isobel Brown συμμετείχε τον περασμένο Μάη στον Μαραθώνιο του Εδιμβούργου, προσφέροντας τα χρήματα που συγκέντρωσε από φίλους και χορηγούς για αυτό το εγχείρημα στο Ζακυνθινό Όμιλο Μέριμνας Ζώων.

Την περασμένη Πέμπτη σε μια συγκέντρωση στο εστιατόριο ΖΕΠΟΣ στο Καλαμάκι, η κ. Brown και ο σύζυγός της παρέδωσαν την επιταγή με το ποσό των 1.416 λιρών που συγκέντρωσε!

«Η Isobel ξεκίνησε την προετοιμασία για τον μαραθώνιο του Εδιμβούργου μόλις τον Ιανουάριο και στις 31/5/2015 φορώντας το μπλουζάκι με τα αρχικά του συλλόγου, πήρε μέρος και τερμάτισε την 26.2 μιλίων (42 χιλιόμετρα) διαδρομή σε 4 ώρες και 43 λεπτά. όλη αυτή η προσπάθεια είχε σαν στόχο την υποστήριξη του συλλόγου μας και βρήκε ανταπόκριση από πολλούς φίλους, συγγενείς, γείτονες, και συ-νεργάτες οι οποίοι ενίσχυσαν την προσπάθεια της συγκεντρώνοντας ένα μεγάλο ποσό το οποίο μας προσέφεραν σήμερα.

Ο Ζακυνθινός Όμιλος Μέριμνας Ζώων τους ευχαριστεί για την μεγάλη και ανιδιοτελή προσφορά τους» αναφέρει η ανακοίνωση του ΖΟΜΖ.

Περισσότερα στο ermisnews.gr

Όλη η επικαιρότητα