Ηλεία

Πύργος: Βρέθηκε ο Θύμιος – Αίσιο τέλος μετά από 46 μέρες αναζήτησης!

Ακούστε το άρθρο

Αίσιο τέλος είχε το θρίλερ με την εξαφάνιση του 39χρονου Θύμιου Μπουγά. 

Σήμερα το απόγευμα, λίγο πριν τις επτά, αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πύργου, εντόπισαν τον Θύμιο 46 ολόκληρες ημέρες μετά την εξαφάνισή του. 

Ο 39χρονος βρέθηκε σε ένα εγκαταλελλειμενο σπίτι στην αρχή της οδού Ρήγα Φεραίου, στο κέντρο του Πύργου, σε περιοχή δηλαδή που και πριν την εξαφάνισή του  σύχναζε. 

Σύμφωνα με πληροφορίες της εφ.Πατρίς οι άνδρες της Υ.Α. Πύργου αξιοποιώντας τις πληροφορίες που είχαν, πραγματοποιήσαν συντονισμένη επιχείρηση μαζί με αστυνομικούς της ΟΠΚΕ στο συγκεκριμένο οίκημα όπου και εντόπισαν τον Θύμιο. 

Οι μαρτυρίες τον γειτόνων ανέφεραν ότι δεν ειχαν αντικρίσει τον 39χρονοστην περιοχή  ενώ φαίνεται ότι ο ίδιος είχε επιλέξει το συγκεκριμένο σπίτι επειδή είχε πυκνή βλάστηση στον εξωτερικό του χώρο και θα ήταν δισδιακριτος από τους περαστικούς. 

Άμεσα οδηγήθηκε στην Δ.Α. Ηλείας όπου βρίσκεται μέχρι αυτή την ώρα ενώ είναι καλά στην υγεία του. Φέρεται να είπε στους αστυνομικούς όταν τον ρώτησαν που κρυβόταν τόσο καιρό ότι “κάθε βράδυ ήμουν στην πλατεία ” και ότι δεν είχε καταλάβει ότι τον αναζητούσαν.

O Θύμιος θα κρατηθεί σήμερα στην αστυνομία και θα ζητηθεί από τον εισαγγελέα ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη.

To σπίτι που εντοπίστηκε ο Θύμιος:

Βίντεο και φωτογραφίες από το σημείο:

Τ. Αντωνακόπουλος για Θύμιο: «Επιτέλους μπήκε τέλος σε μία μεγάλη αγωνία και ένα δράμα – Το πίστευα πως είναι στον Πύργο και είναι καλά »

Όλη η επικαιρότητα