Ελλάδα

Κρήτη: Νεκροί και οι τέσσερις αγνοούμενοι μέσα στο αυτοκίνητό τους

Ακούστε το άρθρο

Τραγικό φινάλε στην αναζήτηση – Το αυτοκίνητο βρέθηκε θαμμένο στη λάσπη στην κοίτη του Γεροπόταμου

Τραγικό τέλος είχε η επιχείρηση εντοπισμού των τέσσαρων αγνοουμένων στον Γεροπόταμο στην Κρήτη καθώς η Πυροσβεστική ανακοίνωσε λίγο μετά τις 13:30 ότι στο αυτοκίνητο της οικογένειας τα ίχνη της οποίας είχαν χαθεί από τα μεσάνυχτα του Σαββάτου, βρέθηκαν τέσσερις σοροί.

Το αυτοκίνητο της οικογένειας είχε εντοπιστεί λίγη ώρα νωρίτερα στην κοίτη του Γεροπόταμου με τους διασώστες να μιλούν αρχικά για δύο σορούς.

Το όχημα εντοπίστηκε περίπου 1-2 χιλιόμετρα από το σημείο όπου είχε γίνει η μοιραία κλήση βοήθειας προς τις αρχές από την 30χρονη γυναίκα που επέβαινε σε αυτό με τον άντρα της, την αδερφή της και την μητέρα της.

Το θαμμένο κάτω από λάσπη σε βάθος τριών μέτρων αυτοκίνητο αναμένεται να ανασύρει ειδικός γερανός που βρίσκεται στο σημείο.

Όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες, το αμάξι είχε θαφτεί με το μπροστινό μέρος  βυθισμένο στο βυθό, με αποτέλεσμα, οι διασώστες να το τραβούν από το πίσω μέρος.

Εντοπίστηκε το αυτοκίνητο της οικογένειας στην κοίτη του Γεροπόταμου

erevnes-aftokinhto
erevnes-aftokinhto5-1
erevnes-aftokinhto-6
photo-autokinito-kriti

Από νωρίς το πρωί πλωτά και εναέρια μέσα ερευνούσαν σχολαστικά την περιοχή, ενώ ειδικευμένοι δύτες βουτούσαν στα νερά των εκβολών του Γεροπόταμου, αναζητώντας τους αγνοούμενους.

Υπενθυμίζεται πως οι τέσσερίς τους βρίσκονταν το βράδυ του Σαββάτου σε γλέντι στις Μοίρες. Λίγο πριν από τα μεσάνυχτα, ενώ έβρεχε καταρρακτωδώς, αποφάσισαν να φύγουν για το σπίτι τους στο Λασίθι. Ο φουσκωμένος Γεροπόταμος όμως τους παρέσυρε, ενώ κλήση για βοήθεια έκανε η 30χρονη γυναίκα από το κινητό της.

Το ζευγάρι έχει ένα μωρό παιδί, που δεν βρισκόταν μαζί τους.

agn1

Η 30χρονη και ο 29χρονος σύζυγός της

agn2

Η 21χρονη αδερφή της

agn3
Πατέρας αγνοούμενου

Το εξάρτημα του αυτοκινήτου που εντοπίστηκε από τις έρευνες:

eks12
EKSARTHMA1__1_
EKSARTHMA1
EKSARTHMA2
ereunes-kriti-tria
ereunes-kriti-varka

Όλη η επικαιρότητα