Ελλάδα

Nέες εξελίξεις στον θάνατο της Λαγούδη-Βρέθηκε το κινητό της- Τι κοιτάνε τώρα οι αρχές (video)

Το θρίλερ του θανάτου της Ειρήνης Λαγούδη  παίρνει νέα τροπή με τις έρευνες να οδηγούν σε συγκεκριμένα πρόσωπα, του στενού κύκλου της άτυχης γυναίκας!

Ο Εισαγγελέας μελετά εκτός από τη διαδρομή που ακολούθησε την ημέρα του θανάτου της και το στίγμα του κινητού της τηλεφώνου που εντοπίστηκε σε σπίτι φιλικού της προσώπου.

Σύμφωνα με τον δικηγόρο της οικογένειας, Βασίλη Ταουξή, το στίγμα του κινητού τηλεφώνου της Ειρήνης Λαγούδη, εντοπίστηκε σε ένα από τα σημεία που πέρασε η Ειρήνη Λαγούδη την ημέρα του θανάτου της, σε σπίτι ανθρώπου που γνώριζε την άτυχη μητέρα.

Η διαδρομή που ακολούθησε η Ειρήνη Λαγούδη παραμένει ένας άλυτος γρίφος έξι μήνες μετά τον θάνατό της.

Λιγο πριν το μεσημέρι στις 6 Ιανουάριου η 44χρονη φεύγει με το αυτοκίνητό της από το σπίτι της στην Κατοχή για να αγοράσει γλυκά.

Στην περιοχή του Αιτωλικού συναντά δυο άτομα. Μετά οι κάμερες την εντοπίζουν στο Αγρίνιο όπου παίρνει καφέ και γεμίζει με πετρέλαιο κίνησης ένα μπιτόνι.

Αντί όμως να επιστρέψει στο σπίτι της πηγαίνει μέσω της Παραβόλας στην παραλία Φωτμού εκεί όπου βρέθηκε νεκρή.

Είναι άραγε η διαδρομή που ακολούθησε; Ή βρέθηκε και σε άλλα σημεία όπως στην Καψοραχη όπου την είδαν κάτοικοι; Ποιους συνάντησε λίγο πριν το τέλος; Μήπως τελικά κάποιοι επέλεξαν άλλο δρομολόγιο μετά τον θάνατό της για να μην εντοπιστούν;

Η οικογένεια της άτυχης μητέρας προς το παρόν τηρεί σιγή ιχθύος. Περιμένει το πόρισμα του εισαγγελέα για να μάθει πώς τελικά πέθανε η Ειρήνη Λαγούδη.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Πηγή

Όλη η επικαιρότητα