Αχαϊα

Βρήκαν τους «πιστολέρο» που αναστάτωσαν την Πάτρα

Ακούστε το άρθρο

Πυροβολούσαν στον αέρα και εναντίον ενός σταθμευμένου οχήματος στο οποίο προκάλεσαν ζημιές

Παλιοί γνώριμοι της Αστυνομίας είναι οι «πιστολέρο» που αναστάτωσαν τη νύχτα της Παρασκευής την περιοχή της Γούβας στην Πάτρα, πυροβολώντας στον αέρα και εναντίον ενός σταθμευμένου οχήματος στο οποίο προκάλεσαν ζημιές.

Οι δράστες ταυτοποιήθηκαν ύστερα από έρευνα που έκαναν οι άνδρες της Ασφαλείας, αλλά σύμφωνα με πληροφορίες δεν εντοπίστηκαν. Πρόκειται για σεσημασμένους που έχουν προκαλέσει και άλλες φορές επεισόδια, ωστόσο αναμένονται ανακοινώσεις από τις τοπικές αστυνομικές αρχές. Υπενθυμίζεται ότι οι «πιστολέρο» πυροβόλησαν εν κινήσει μέσα από ένα λευκό αυτοκίνητο, αρχικά με κυνηγετική καραμπίνα και στη συνέχεια τρεις ή τέσσερις φορές με πιστόλι.

Το όχημα καταγράφηκε από κάμερα επιχείρησης και διαπιστώθηκε σε ποιον ανήκει, με αποτέλεσμα να ξετυλιχτεί το κουφάρι της περίεργης υπόθεσης. Στο σημείο των πυροβολισμών, οι αστυνομικοί είχαν συλλέξει και κάλυκες από το πιστόλι που έχουν σταλεί για βαλλιστική εξέταση.

Για παράνομη οπλοκατοχή συνελήφθη τις πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής στο Ναύπλιο ένας 17χρονος Έλληνας, ο οποίος υποβλήθηκε σε τυπικό έλεγχο από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. και στην κατοχή του βρέθηκε ένας σουγιάς με λάμα μήκους εννέα εκατοστών, ο οποίος κατασχέθηκε.

Όλη η επικαιρότητα