Περίεργα

Βρήκε την πιο δηλητηριώδη αράχνη στου κόσμου στις…μπανάνες του

Ακούστε το άρθρο

Τι μπορεί να κρύβεται μέσα σε μια σακούλα σούπερ μάρκετ; Πέρα από τα φρούτα και τα λαχανικά μας, είναι πιθανό να μας περιμένουν και άλλες εκπλήξεις! Μια… δηλητηριώδης έκπληξη περίμενε έναν άντρα καθώς ετοίμαζε το πρωινό του!

Καθώς άνοιγε τη σακούλα με τις μπανάνες για να φτιάξει το πρωινό του σμούθι, είδε να κρέμεται πάνω στο τσαμπί από τις μπανάνες ένα τεράστιο μαύρο έντομο! Φανταστείτε την τρομάρα του όταν συνειδητοποίησε ότι επρόκειτο πιθανώς για την πιο δηλητηριώδη αράχνη του κόσμου! Οι μπανάνες αγοράστηκαν από ένα υποκατάστημα γνωστής αλυσίδας σούπερ μάρκετ στην Αγγλία, ενώ η χώρα προέλευσής τους ήταν η Κολομβία.

Η πρώτη του κίνηση ήταν θα λέγαμε ιπποτική! Φώναξε στην κοπέλα του να μην μπει μέσα στην κουζίνα, για να μην τρομάξει! Αφού κοίταξε από πιο κοντά το έντομο, που κατάφερε ευτυχώς με ψυχραιμία να παγιδεύσει, έψαξε για αυτό στο Ίντερνετ. Τα χαρακτηριστικά του, λοιπόν, ταιριάζουν σε ένα είδος που ονομάζεται Phoneutria, λέξη βγαλμένη από τα ελληνικά, δηλαδή Φονεύτρια! Καθόλου δελεαστικό το όνομά της για να τη βρεις να τριγυρνάει μέσα στο σπίτι σου!

Ακριβώς όπως και η Φονεύτρια, η αράχνη που βρήκε ο 37χρονος νεαρός είχε σώμα μήκους περίπου 2 ιντσών, ενώ ήταν καλυμμένο από καστανό τρίχωμα. Άδειασε όλο το περιεχόμενο της σακούλας σε μια πλαστική σακούλα, την οποία σφράγισε. Πάντως η αράχνη δεν έδειχνε να κινείται καθόλου.
Η σακούλα με όλο της το περιεχόμενο εστάλη στο υποκατάστημα Sainsbury’s στο West Wickham της Αγγλίας (δυτικό προάστιο του Λονδίνου). Οι ίδιοι ζήτησαν συγγνώμη από τον πελάτη τους για την αναστάτωση και σκοπεύουν να εξετάσουν εκτενώς το περιστατικό.

Πηγή: olivemagazine.gr

Όλη η επικαιρότητα