Ηλεία

Βροχοπτώσεις και χαλαζοπτώσεις σε Αμαλιάδα και Πηνεία

Η κακοκαιρία πλήττει από χθες τα ξημερώματα και την περιοχή της Αμαλιάδας και της Πηνείας, με έντονες βροχοπτώσεις που κατά διαστήματα συνοδεύονται και από χαλαζοπτώσεις.

Χθες νωρίς το απόγευμα τόσο εντός της πόλης της Αμαλιάδας όσο και σε πολλές τοπικές κοινότητες της Αμαλιάδας και της Πηνείας σημειώθηκαν χαλαζοπτώσεις και μάλιστα ήταν ισχυρές και το χαλάζι σε πολλές περιπτώσεις το έστρωσε και θύμιζε χιονόπτωση, αφού και το μέγεθός του ήταν μεγαλύτερο από κουκούτσι.

Το ευτύχημα είναι ότι οι χαλαζοπτώσεις σημειώνονταν κατά διαστήματα, είχαν μικρή διάρκεια και έτσι το χαλάζι έλιωνε πολύ γρήγορα χωρίς να δημιουργεί προβλήματα στις μετακινήσεις, ωστόσο οι βροχοπτώσεις που σημειώνονταν κατά διαστήματα ήταν πολύ έντονες.

Προβλήματα πάντως δημιούργησαν και οι ισχυροί άνεμοι και σε τρεις περιοχές απαιτήθηκε η επέμβαση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Αμαλιάδας για την κοπή δένδρων που είχαν πέσει στις τοπικές κοινότητας Σαβαλίων και Δουνεΐκων και αργά το απόγευμα καταγράφηκε και μία περίπτωση στην περιοχή του Παλαιοχωρίου.

Όλη η επικαιρότητα