Categories: Ψυχαγωγία

Welcome to Chippendales: Μια αληθινή ιστορία γεμάτη σεξ, ανδρικό στριπτίζ και έγκλημα

Share

Η σειρά Welcome to Chippendales μάς ταξιδεύει στις ΗΠΑ της δεκαετίας του 1980, ακολουθώντας την πορεία και την πτώση, του ιδρυτή του πρώτου κλαμπ ανδρικού στριπτίζ για γυναίκες στον κόσμο, η δόξα του οποίου κρατά μέχρι σήμερα.

Ένα έπος αληθινού εγκλήματος, το Welcome to Chippendales διηγείται την εξωφρενική ιστορία του Somen Steve Banerjee, ενός Ινδού μετανάστη ο οποίος κυνηγώντας το αμερικάνικο όνειρο, έγινε ο παράδοξος ιδρυτής της μεγαλύτερης αυτοκρατορίας ανδρικού στριπτίζ και δεν άφησε τίποτα να του σταθεί εμπόδιο.

Το πρωταγωνιστικό all-star καστ της σειράς Welcome to Chippendales περιλαμβάνει τους: Kumail Nanjiani (The Big Sick), Murray Bartlett (The White Lotus), Juliette Lewis (Yellowjackets), Annaleigh Ashford (American Crime Story), Quentin Plair (The Good Lord Bird), Robin de Jesús (tick, tick… BOOM!) και Andrew Rannells (Girls5eva). Στη σειρά, σε guest star ρόλους συμμετέχουν οι Nicola Peltz Beckham (Holidate) και Dan Stevens (Gaslit).

Κάθε όνειρο έχει και μια σκοτεινή πλευρά

Ο σεναριογράφος και παραγωγός του Pam & Tommy, Robert Siegel επιστρέφει στις οθόνες μας, με μια άλλη σειρά για την σκοτεινή πλευρά της Πόλης των Αγγέλων.

Το Welcome to Chippendales βασίζεται στην πραγματική πτώση του Steve Banerjee, του ιδρυτή του πρώτου ανδρικού strip club στον κόσμο για γυναίκες, πριν κατηγορηθεί αργότερα για εκβιασμό και φόνο.

Συναντάμε για πρώτη φορά τον Steve (Kumail Nanjiani) ως Somen, έναν τριαντάρη μετανάστη από την Ινδία, που κυνηγώντας το αμερικάνικο όνειρο, δουλεύει 70 ώρες εβδομάδες σε ένα βενζινάδικο. Χωρίς κοινωνική ζωή, μακριά από την οικογένεια του, με μέτριες οικονομίες στην άκρη και έναν οδηγό στυλ Playboy, ο Somen αλλάζει το όνομά του και επανεφευρίσκει τον εαυτό του ως ιδιοκτήτης ενός πολυτελούς, αλλά ασυνήθιστου κλαμπ για… ταβλαδόρους.

Αν και τα πρώτα του επιχειρηματικά βήματα δεν στέφονται με επιτυχία, ο Steve ανακαλύπτει ένα τεράστιο κενό στην αγορά. Η σεξουαλική επανάσταση, δεν έχει ακόμη προσφέρει στις γυναίκες ένα μέρος για να κατευθύνουν το βλέμμα τους (και τα χρήματά τους).

Αποφασίζει τότε, να κάνει το κλαμπ του strip club, επιστρατεύοντας το καλλιτεχνικό όραμα και ταλέντο του βραβευμένου με Emmy χορογράφου, Nick de Noia (Murray Bartlett). Και κάπως έτσι ξεκινά η ιστορία του θρυλικού Chippendales.

Για ένα διάστημα, όλα είναι σεξ, ναρκωτικά και ντίσκο στο Chippendales. Σύντομα όμως αναδύονται εντάσεις ανάμεσα στον δύστροπο επιχειρηματία και τον ασυμβίβαστο καλλιτέχνη. Ο Bartlett φέρνει την απαιτούμενη νευρική ενέργεια στον χαρακτήρα του Nick de Noia, αλλά είναι ο Nanjiani που ξεχωρίζει ως ο βίαια φιλόδοξος άνθρωπος, που ενώ καταφέρνει να κάνει τα όνειρά του πραγματικότητα, φαίνεται να παίρνει λίγη χαρά από αυτό.

Οι πρωταγωνιστές του Chippendales στο LadyLike

Λίγο πριν την πρεμιέρα της σειράς που προβάλλεται αποκλειστικά από το Disney+ μιλήσαμε με τους πρωταγωνιστές του Welcome to Chippendales, Kumail Nanjiani και Murray Bartlett.

Μιλώντας για τα στοιχεία του ρόλου του Steve Banerjee, που τον γοήτευσαν ο Kumail Nanjiani δήλωσε:

«Δεν ήταν το true crime στοιχείο της σειράς που με τράβηξε στη σειρά και στο ρόλο του Steve Banerjee. Ήταν η ιδέα της ιστορίας αυτού του τύπου. Τι λέει αυτή η ιστορία, γύρω από τον τρόπο με τον οποίο σκεφτόμαστε και συζητάμε γύρω από την επιδίωξη των στόχων μας και γύρω από το αμερικάνικο όνειρο. Ποιοι μπορούν να το ζήσουν στα αλήθεια και ποιοι μπορούν να το κυνηγήσουν με πραγματικούς όρους.

Πόσο εύκολο είναι όμως στην πραγματικότητα να φτάσει κανείς στο φόνο και τι χωρίζει τελικά τη μυθοπλασία από την πραγματική ζωή; Για τον Murray Bartlett, τα πάντα έχουν να κάνουν με τα ένστικτά μας.

«Ένα από τα πιο συναρπαστικά πράγματα γύρω από τη μυθοπλασία στον κινηματογράφο και την τηλεόραση, είναι ότι όλοι οι χαρακτήρες που έχουν ποτέ υπάρξει ή θα υπάρξουν, υπάρχουν μέσα στον καθένα μας. Το ίδιο ισχύει και με τα ένστικτά τους και τις ενορμήσεις τους. Ανάλογα με την ιστορία μας, τα βιώματά μας, την ψυχολογία μας και τις συνθήκες που βρισκόμαστε και αντιμετωπίζουμε, μπορεί να ενδώσουμε λιγότερο ή περισσότερο στα ανθρώπινα ένστικτά μας.

Στο Welcome to Chippendales, γνωρίζουμε από την αρχή την ιστορία και την ευάλωτη πλευρά του Steve Benergee. Έχουμε τη δυνατότητα να συνδεθούμε με την ανθρώπινη πλευρά του. Είναι λάθος να διαχωρίζουμε τον εαυτό μας από ιστορίες προδοσίας, όπως αυτή, καθώς αφορούν όλους μας.

Η σειρά Welcome to Chippendales είναι από τις 11 Ιανουαρίου διαθέσιμη με όλα τα επεισόδια, αποκλειστικά στο Disney+.

Πηγή: ladylike.gr