Τεχνολογία

WhatsApp: Οι 4 μεγάλες αλλαγές που θα πρέπει όλοι να γνωρίζουν

Το WhatsApp σχεδιάζει ένα κύμα μεγάλων αλλαγών μέσα στο 2022 για να κρατήσει ευχαριστημένους τους δύο δισεκατομμύρια χρήστες του.
Ακούστε το άρθρο

Αλλαγές αναμένονται στην εφαρμογή του WhatsApp και εδώ θα βρείτε όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε.

Το WhatsApp σχεδιάζει ένα κύμα μεγάλων αλλαγών μέσα στο 2022 για να κρατήσει ευχαριστημένους τους δύο δισεκατομμύρια χρήστες του.
Τα περισσότερα νέα χαρακτηριστικά εξακολουθούν να αναπτύσσονται, αλλά οι δοκιμαστικές εκδοχές της εφαρμογής προσφέρουν μια κλεφτή ματιά στο τι να περιμένουμε.

Βελτιώσεις στα φωνητικά μηνύματα

Τα φωνητικά μηνύματα είναι ένα από τα πιο χρήσιμα χαρακτηριστικά του WhatsApp, ειδικά για όσους δεν θέλουν να μπουν στον κόπο να πληκτρολογούν.
Αλλά οι κλήσεις και άλλες διακοπές μπορούν εύκολα να καταστρέψουν ένα μεγάλο φωνητικό, αναγκάζοντάς σας να το ξαναηχογραφήσετε.
Φαίνεται ότι το WhatsApp τα έχει λάβει υπόψη του όλα τα παραπάνω και εργάζεται πάνω σε αυτό. Σύμφωνα με τους δοκιμαστές beta, αυτό θα γίνει με μια λειτουργία παύσης και συνέχισης.

Θα υπάρχει επίσης η δυνατότητα να κάνετε προεπισκόπηση της εγγραφής σας πριν πατήσετε το κουμπί της αποστολής.

Μετακίνηση συνομιλιών WhatsApp μεταξύ iOS και Android

Η μετάβαση από iOS σε Android είναι δύσκολη, αλλά η μετακίνηση των συνομιλιών σας στο WhatsApp είναι ακόμη πιο προβληματική.
Η εταιρεία είναι προφανώς ενήμερη και τελικά ψάχνει τη λύση.
Έτσι, κάποια στιγμή σύντομα, όταν αποφασίσετε να μεταβείτε από το iPhone σε μια συσκευή Android ή το αντίστροφο, ελπίζουμε ότι θα είναι μικρότερη η ταλαιπωρία.

Αντιδράσεις στο WhatsApp

Η δυνατότητα να κάνετε like ή «καρδιά» σε ένα μήνυμα σε άλλες εφαρμογές όπως το Facebook Messenger είναι πραγματικά χρήσιμη για να αναγνωρίζετε γρήγορα κάτι χωρίς να απαντήσετε.
Λοιπόν, φαίνεται ότι το WhatsApp θέλει να μοιάσει στο Messenger, καθώς και αυτό σύντομα θα σας επιτρέψει να αφήσετε αντιδράσεις.

Σύμφωνα με τα στιγμιότυπα που διέρρευσαν, οι διαθέσιμες αντιδράσεις θα είναι επίσης ίδιες.

Αυτό περιλαμβάνει ένα μπράβο, μια καρδιά, ένα emoji που γελάει, ένα έκπληκτο emoji, ένα λυπημένο emoji και τα ευχαριστήρια χέρια προσευχής.

Βελτιωμένη ασφάλεια

Με τις απάτες να είναι άπειρες και τους κινδύνους να εγκυμονούν, οτιδήποτε ενισχύσει την ασφάλειά σας στο WhatsApp είναι ευπρόσδεκτο.
Για όποιον χρησιμοποιεί το WhatsApp, αυτό θα είναι ιδιαίτερα βολικό.

Η εταιρεία εργάζεται με έναν τρόπο ώστε οι χρήστες να ενεργοποιούν ή να απενεργοποιούν την επαλήθευση σε -δύο- βήματα, ώστε να μπορείτε να διαχειρίζεστε την πρόσβαση στο WhatsApp.

Όλη η επικαιρότητα