Lifestyle

Ξανά ερωτευμένος ο Άκης Πετρετζίκης; Η μελαχρινή καλλονή από την Πάτρα που φημολογείται ότι του έκλεψε την καρδιά!

Ακούστε το άρθρο

Μια φωτογραφία ήταν αρκετή για να πυροδοτήσει τις φήμες πως ο Άκης Πετρετζίκης έχει βρει νέα σύντροφο στην προσωπική του ζωή. Ο γοητευτικός σεφ, μετά τις σχέσεις του με την Demy και Φωτεινή Παπαλεωνιδοπούλου, έχει επιλέξει να απασχολεί τα μέσα ενημέρωσης μόνο με τα επαγγελματικά του, χωρίς να γνωρίζει κανείς αν έχει σχέση ή όχι… Τις τελευταίες ώρες, ωστόσο, κυκλοφορεί σε όλο το διαδίκτυο η είδηση πως ο Άκης είναι ξανά ερωτευμένος!

Η γυναίκα που φημολογείται ότι του έχει κλέψει την καρδιά ονομάζεται Μιρένια Παπαδιονυσίου, κατάγεται από την Πάτρα και όπως διαβάζουμε στα πατρινά sites, ήταν για καιρό cheerleader του Προμηθέα Πατρών, ενώ τώρα είναι φοιτήτρια στο τμήμα Μηχανικών Ηλεκτρονικών Υπολογιστών και Πληροφορικής στο Πολυτεχνείο Πατρών.

Η κοινή τους σέλφι φωτογραφία στον λογαριασμό της Μιρένιας στο Instagram πριν από μερικές ημέρες, ήταν αυτή που πυροδότησε τις φήμες πως είναι ζευγάρι!

Η Μιρένια Παπαδιονυσίου το φετινό καλοκαίρι εργάζεται σε γνωστό παραλιακό κατάστημα της Αντίσαμου, στη μαγευτική παραλία της Σάμης της Κεφαλονιάς και ήταν αυτή που υποδέχτηκε τον Άκη Πετρετζίκη, με τον οποίο και έβγαλε φωτογραφία ανεβάζοντας την στα social media.

Θαυμάστρια ή κάτι… παραπάνω; Ο καιρός θα δείξει!

via

Όλη η επικαιρότητα