Lifestyle WEB tv

Ξανθή Τζερεφού: “Θεωρώ οτι οι επιθέσεις που δεχόμουν ήταν οργανωμένες” (VIDEO)

Ακούστε το άρθρο

Καλεσμένη στην εκπομπή του Star, «Στη φωλιά των Κου Κου» ήταν το πρωί της Τρίτης η Ξανθούλα Τζερεφού, μετά την αποχώρησή της από το Greece’s Next Top Model, για λόγους υγείας. Το plus size model του ριάλιτι μόδας, που ξεχώρισε και για την προσωπικότητά της, αλλά και για την κόντρα της με κάποιες συμπαίκτριές της, τις οποίες κατηγορούσε ότι της ασκούσαν bullying, για τα κιλά της, μίλησε για όσα συνέβησαν μέσα στο σπίτι.

Για την Ειρήνη Ερμίδου είπε μεταξύ άλλων: «Μου είπε: σε θεωρώ κομπλεξική, αυτό είναι το χιούμορ μου και δέξου το. Δεν ταιριάξαμε. Ήρθε σε μία λάθος στιγμή για να τα βρούμε. Θα προτιμούσα να μην είχε δίπλα μας κάμερες».

Για τα σχόλια που είχαν κάνει συμπαίκτριες της, όπως η Εύη Ιωαννίδου και η Μικαέλα Φωτιάδη ότι είναι ευνοημένη από τους κριτές, είπε: «Δεν θεωρώ ότι ήμουν ευνοημένη. Είχαν παραπάνω απαιτήσεις από εμένα οι κριτές».

Κι εξήγησε λίγο παρακάτω για ποιο λόγο ήθελε να αποχωρήσει από το Greece’s Next Top Model, την προηγούμενη εβδομάδα και αν σε αυτό είχε παίξει ρόλο το γεγονός ότι ήταν υποψήφια

«Ήθελα να φύγω γιατί ένιωθα ότι μου γινόταν μια επίθεση, η οποία κατά τη γνώμη μου ήταν οργανωμένη. Θεωρώ ότι ήταν σκόπιμη. Γενικά οι επιθέσεις που δεχόμουν από τα κορίτσια, από την Εύη, τη Μικαέλα, την Ειρήνη τώρα τελευταία. Εγώ δεν θα το έκανα ποτέ αυτό σε έναν άνθρωπο».

newsbeast.gr

Όλη η επικαιρότητα