Ηλεία

Ξεχωριστό και πλούσιο Σαββατοκύριακο στον δήμο Ήλιδας

Ο δήμος Ήλιδας σε συνεργασία με τον Εμπορικό σύλλογο Ήλιδας και τον Σύλλογο Εστίασης Ήλιδας, έχουν ετοιμάσει μοναδικές δράσεις για τον κόσμο.
Ακούστε το άρθρο

Ένα ξεχωριστό Σαββατοκύριακο αφιερωμένο κυρίως στα παιδιά αλλά και στους μεγαλύτερους, αναμένεται να ζήσουν όσοι βρεθούν στην Αμαλιάδα. Ο δήμος Ήλιδας σε συνεργασία με τον Εμπορικό σύλλογο Ήλιδας και τον Σύλλογο Εστίασης Ήλιδας, έχουν ετοιμάσει μοναδικές δράσεις για τον κόσμο.

Χρονικά θα προηγηθεί το πρωί του Σαββάτου 11 Φεβρουαρίου και ώρα 10:00π.μ. το «Μεγάλο Παιχνίδι του Κρυμμένου Θησαυρού», το οποίο θα ξεκινήσει από το χώρο του Συνεδριακού Κέντρου Αμαλιάδας (Σοχιά). Πρόκειται για ένα παιχνίδι δράσης και περιπέτειας, γεμάτο απρόοπτα, στόχος του οποίου είναι να μείνει σε όλους αξέχαστο! Χωρίζεται σε δύο φάσεις, με τη μία εξ αυτών να εκτελείται την ίδια μέρα και τη δεύτερη να λαμβάνει χώρα το πρωί της Κυριακής και πάλι στις 10π.μ.

Στη συνέχεια θα γίνει η ανακοίνωση και η βράβευση της νικήτριας ομάδας. Η δράση αυτή απαιτεί όρεξη για περπάτημα και για έρευνες, πνεύμα συνεργασίας, κέφι και φαντασία! Ο καθένας οργανώνει τις ομάδες του και δηλώνει συμμετοχή, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως οι νικητές θα λάβουν πλούσια δώρα, ενώ θα δοθούν και αναμνηστικά σε όλα τα παιδιά. Όσον αφορά τις δηλώσεις συμμετοχής, αυτές μπορούν να γίνουν  μέχρι και την Πέμπτη 09 Φεβρουαρίου το μεσημέρι στα τηλέφωνα 2622360502 (πρωινές ώρες), καθώς και στα 6973989894 και 6944599198 (μετά τις 3μ.μ.).

Το «Καρναβάλι των Μικρών»

Επόμενη δράση το «Καρναβάλι των Μικρών» το οποίο είναι προγραμματισμένο για την Κυριακή 12 Φεβρουαρίου και ώρα 11π.μ. από την πλατεία Αγίου Αθανασίου. Σε αυτή θα έχουν την ευκαιρία τα παιδιά να φορέσουν τη στολή τους και να έρθουν στον αποκριάτικο χορό, όπου θα τους περιμένουν ένας ξυλοπόδαρος κλόουν και άλλα καρτούν με face painting. Σφυρίχτρες, κόρνες κι άλλα θα ξεσηκώσουν τον κόσμο που θα συναντά την παρέλαση. Επιστρέφοντας στην πλατεία, δύο ανιματέρ θα παρουσιάσουν ένα διαδραστικό πρόγραμμα που τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να παίξουν, να κάνουν μαγικά, να χορέψουν, να τραγουδήσουν, μα πάνω απ’ όλα να γελάσουν. Στο μουσικό κομμάτι του προγράμματος θα εκτοξευτεί πολύχρωμη σκόνη holi που θα χαρίσει ένα εντυπωσιακό θέαμα και θα γεμίσει το χώρο με χρώματα!

Το Σάββατο η κεντρική συναυλία

Δε θα μπορούσε να παραλειφθεί και η αναφορά στην κεντρική συναυλία των Goin’ Through και του rapper Ισορροπιστή που ήταν προγραμματισμένη για το προηγούμενο Σάββατο αλλά λόγω των άστατων καιρικών συνθηκών αναβλήθηκε και επαναπρογραμματίστηκε για το ερχόμενο Σάββατο 11 Φεβρουαρίου, στις 19:30μ.μ. στον Πεζόδρομο Αμαλιάδας. Πρόκειται για μια συναυλία που ουσιαστικά θα δώσει το έναυσμα για την έναρξη των καρναβαλικών εκδηλώσεων και αναμένεται να ξεσηκώσει τον κόσμο.

Όλη η επικαιρότητα