Ψυχαγωγία

Ξεκαρδιστικές τούμπες της ελληνικής TV

Ακούστε το άρθρο

Οι άνθρωποι πολλές φορές χάνουμε την ισορροπία μας. Ειδικά αν δουλεύεις στην τηλεόραση, με τόση πίεση για να βγουν όλα σωστά, είναι πάρα πολύ εύκολο να χάσεις την ισορροπία σου. Βέβαια, αυτό ισχύει περισσότερο για την ψυχική ισορροπία, και αυτό είναι ένα κείμενο για σωματική ισορροπία.

Ναι, δεν έχει νόημα να κάνουμε εισαγωγή, ξέρεις γιατί κλίκαρες. Πάρε μερικά βίντεο από επικές τούμπες, χαιρέκακε τύπε.

Εδώ η Ντορέττα Παπαδημητρίου προσπαθεί να κάνει βόλτες στο στούνιο πάνω σε ένα hoverboard όσο ο Κώστας Μαρτάκης βγάζει από μέσα του το πεντάχρονο. Μπορείς να φανταστείς τι συμβαίνει. Μια light τούμπα, για το ξεκίνημα.

Η Αναστασία Γιουσέφ (που εξακολουθούμε να μην έχουμε ιδέα πώς, από πού, γιατί) έκανε μια επίσκεψη από το στούντιο του Νίκου Μουτσινά για να προσφέρει λίγο σωστό μεσημεριανό θέαμα, μόνο που τα τακούνια της δεν την κράτησαν. Και, εντάξει, τι να κάνουμε, συμβαίνουν αυτά. Εξακολουθεί να βγάζει πιο πολλά λεφτά από εμάς.

Εδώ ο Γιώργος Παπαδάκης χάλασε, και είναι λίγο τρομακτικό αν υπολογίσουμε την ηλικία του, αλλά το ίντερνετ δεν ενδιαφέρεται για τέτοια πράγματα. Το ίντερνετ θέλει αίμα.

Μερικές φορές, θες να αποφύγεις μια συζήτηση, και το παν είναι να το κάνεις πιστευτά.

Αυτή η επική τούμπα του Βαγγέλη Κακουριώτη μπορεί να συγκριθεί μόνο με την επική τούμπα της καριέρας του Βαγγέλη Κακουριώτη.

Το φετινό GNTM δεν μας έχει προσφέρει ακόμα κάποιον αληθινά διασκεδαστικό τραυματισμό, άρα ας θυμηθούμε την περσινή βάσιλισσα της Κακομοιριάς, Μικαέλα.

Και τερματίζουμε το Schadenfreude με Φαίη Σκορδά, που μπορεί να χώρισε από τον Λιάγκα, αλλά αυτό δεν ακυρώνει ότι ήταν παντρεμένη μαζί του. Μπόνους ο κάποιος πίσω από τις κάμερες που φωνάζει «Μωρή μαλάκω!»

via

Όλη η επικαιρότητα