Ποδόσφαιρο

Ξεκάθαρο προβάδισμα πρόκρισης η Λαμία

Σε ένα κάκιστο αγωνιστικό χώρο η Λαμία ομάδα επικράτησε με 2-0 του Ιωνικού
Ακούστε το άρθρο

Σε ένα κάκιστο αγωνιστικό χώρο η Λαμία ομάδα επικράτησε με 2-0 του Ιωνικού και πήρε ξεκάθαρο προβάδισμα για την πρόκρισή της στους «8» του Κυπέλλου Ελλάδας, ενόψει της ρεβάνς που θα διεξαχθεί στη Νίκαια στις 21 Δεκεμβρίου.

Η τραγική κατάσταση του αγωνιστικού χώρου του ΔΑΚ Λαμίας δεν επέτρεψε στους ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων να παίξουν καλό ποδόσφαιρο, παρ΄ όλα αυτά το συγκερότημα του Μιχάλη Γρηγορίου κατάφερε να βρει τον τρόπο να σκοράρει δύο φορές χωρίς να δεχτεί γκολ και πλέον, έχει τον πρώτο λόγο ενόψει του αγώνα που θα διεξαχθεί στην έδρα του Ιωνικού μετά από τρεις εβδομάδες.

Στο 25΄ από σέντρα του Βύντρα, ο Τσούκαλος σηκώθηκε πιο ψηλά απ’ όλους και με ωραία κεφαλιά νίκησε τον Αναγνωστόπουλο, δίνοντας προβάδισμα στους γηπεδούχους. Το 2-0 ήρθε στο 53΄, με τους Φθιώτες να «πιάνουν στον ύπνο» την άμυνα των φιλοξενούμενων.

Ο Γκόλεμιτς έκανε βαθιά μπαλιά στην… πλάτη της άμυνας, ο Ρόμανιτς πρόλαβε τον Βαφέα και με ωραίο πλασέ έγραψε το τελικό 2-0.

 ΛΑΜΙΑ (Ν. Γρηγορίου): Σαράνοφ, Αντέτζο, Γκόλεμιτς, Σαραμαντάς, Βύντρα, Γκέντσογλου, Νούνιες (56΄ Βλαχομήτρος), Ελευθεριάδης (65΄ Προβυδάκης), Ρόμανιτς (56΄ Μπεχαράνο), Τιρόνε (81΄ Μαζουλουξής), Τσούκαλος (56΄ Μανουσάκης)

ΙΩΝΙΚΟΣ (Δ. Σπανός): Αναγνωστόπουλος, Τσιριγώτης, Βαφέας (80΄ Αοσμαν), Σάντσεζ, Ματσούκας, Βαλεριάνος, Κάνιας, Πογοσιάν (65΄ Ντάλσιο), Γκοτσούλιας (65΄ Κιάκος), Μάναλης, Καμπράλ (80΄ Λένις)

Όλη η επικαιρότητα