Αιτωλοακαρνανία

Ξεκίνησαν οι εργασίες για την αναβάθμιση του γηπέδου ποδοσφαίρου Νεοχωρίου

Ακούστε το άρθρο

Ένα σημαντικό και απαραίτητο αθλητικό έργο ξεκίνησε σήμερα από το Δήμο Ι.Π. Μεσολογγίου.

Πρόκειται  για την «Αναβάθμιση του γηπέδου ποδοσφαίρου Νεοχωρίου» που περιλαμβάνει εργασίες επίστρωσης γηπέδου ποδοσφαίρου με πλαστικό χλοοτάπητα νέας τεχνολογίας καθώς και αντικατάσταση των παλαιών εστιών του ποδοσφαίρου, με νέες εστίες.

Σήμερα στην έναρξη  των εργασιών βρέθηκε ο  Δήμαρχος, Κώστας Λύρος  και η Αντιδήμαρχος, Μέμη Γούργαρη καθώς και ο Δημοτικός Σύμβουλος Δημήτρης Μπαλαμπάνης.

Με την αφορμή την έναρξη των εργασιών ο Δήμαρχος του Δήμου  Ι.Π. Μεσολογγίου ανέφερε «Σήμερα είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε ένα ακόμη σημαντικό έργο στην τοπική μας κοινωνία, την αναβάθμιση ενός ακόμη  αθλητικού χώρου του Δήμου μας καθώς ξεκίνησαν οι εργασίες για την τοποθέτηση νέου συνθετικού χλοοτάπητα τελευταίας γενιάς στο γήπεδο του Νεοχωρίου.

Πρόκειται για ένα έργο με πολυετή εγγύηση που προάγει την ασφάλεια των αθλητών που το χρησιμοποιούν για τις προπονήσεις τους, αναβαθμίζει το χώρο και την εικόνα του γηπέδου, ενώ αποτελεί τη βάση για την καλύτερη απόδοση της ομάδας «Όμηρος Νεοχωρίου» καθώς  και την προσέλκυση μεγαλύτερου κοινού».

Όλη η επικαιρότητα