Ξεκίνησε η ενδιάμεση εκπτωτική περίοδος στην αγορά της Αμαλιάδας – Δώτο για τους καταναλωτές

Share

Μετά- Πασχαλινό δώρο για τους καταναλωτές, καθώς από χθες ξεκίνησε η ενδιάμεση δεκαήμερη εκπτωτική περίοδος και ήδη τα καταστήματα της Αμαλιάδας κινούνται σε ρυθμούς εκπτώσεων και προσφορών.

Η αγοραστική κίνηση κατά τις ημέρες του Πάσχα κινήθηκε σε ικανοποιητικά επίπεδα, αν και θα μπορούσε να είναι ακόμη καλύτερη ωστόσο τα σκαμπανεβάσματα του καιρού αλλά και το γεγονός ότι θα ξεκινούσε από τις 2 Μαΐου η ενδιάμεση εκπτωτική περίοδος, έκανε τους καταναλωτές πιο επιφυλακτικούς.

Από χθες που ξεκίνησαν οι ενδιάμεσες εκπτώσεις καταγράφεται ενδιαφέρον, με τους καταναλωτές να αφιερώνουν τις πρώτες ημέρες στην έρευνα αγοράς.

Βέβαια, οι καταστηματάρχες δεν περιμένουν πάρα πολλά, γιατί μην ξεχνάμε ότι αρκετές αγορές έγιναν εντός της Μεγάλης Εβδομάδας και οι καταναλωτές αναμένεται να κινηθούν σε περιορισμένες αγορές, αν και είναι μία καλή ευκαιρία να προμηθευτούν καλοκαιρινά είδη.

Σαφώς τα ποσοστά έκπτωσης δεν θα είναι υψηλά και στα περισσότερα είδη θα κυμανθούν γύρω στο 20% με 30%, ωστόσο σε αρκετές περιπτώσεις θα υπάρξουν και εκπτώσεις που θα αγγίξουν ακόμη και το 50%!

Αυτό που επισημαίνουν οι καταστηματάρχες είναι ότι δεν μπορούν να προχωρήσουν σε γενναίες εκπτώσεις στις νέες παραλαβές, ωστόσο ένα ποσοστό αρκετά σημαντικό αποτελεί δέλεαρ και είναι προς όφελος των καταναλωτών, οι οποίοι έχουν ένα δεκαήμερο για να το αξιοποιήσουν δεόντως!