Ηλεία

Ξεκίνησε το δρομολόγιο Κυλλήνη-Κεφαλονιά το Fior Di Levante!

fior.jpg

Άρχισε χθες τα δρομολόγια από την Κυλλήνη προς τον Πόρο Κεφαλονιάς το υπερπολυτελές πλοίο «Fior di Levante» της νεοσύστατης ακτοπλοϊκής κοινοπραξίας πλοίων «Ionian group ferries».

Το πρώτο δρομολόγιο έγινε στις 12:30 και μισή από την Κυλλήνη προς το λιμάνι του Πόρου Κεφαλονιάς, ενώ από την Κεφαλονιά θα αναχωρήσει στις 15:00 το μεσημέρι για το λιμάνι της Κυλλήνης.

Εν τω μεταξύ, ανοιχτό για το κοινό αλλά και για τους δημοσιογράφους θα είναι από τις 14:00 ως τις 15:00 σήμερα το μεσημέρι, το πλοίο Fior di Levante, ώστε απλοί επισκέπτες αλλά και δημοσιογράφοι από την Κεφαλονιά να ξεναγηθούν σε αυτό και να το φωτογραφήσουν. Αξίζει να αναφέρουμε ότι το υπερπολυτελές Fior di Levante, διεκδικεί το πρώτο βραβείο ως το ωραιότερο φέρυ μποτ στον κόσμο.

Η Ionian group ferries είναι μια νεοσύστατη ακτοπλοϊκή εταιρεία, που δημιουργήθηκε από την κοινοπραξία που δημιούργησαν η “Levante ferries” που της ανήκει το Fior di Levante, η “Zante ferries” με το ταχύτατο και πολύ μεγάλο πλοίο, “Διονύσιος Σολωμός” και η “Ionissos ferries” με το πανέμορφο πλοίο “Ionian Star”. Και οι τρεις παραπάνω εταιρίες είναι Ζακυνθινές.

Η “Levante ferries” και η “Ionissos ferries” ανήκουν στο γνωστό Ζακυνθινό επιχειρηματία και ιδιοκτήτη του 11880, του vrisko.gr και της News phone Hellas Γιώργου Θεοδοσή, και η “Zante ferries” της ΑΜΝΕΖ, όπου ένωσαν τις δυνάμεις τους και δημιουργούσαν μια εταιρεία υπερπολυτελών και γρήγορων πλοίων που θα ενώνουν τη Ζάκυνθο και την Κεφαλονιά με την Πελοπόννησο.

Πηγή: AΠΕ-ΜΠΕ

Όλη η επικαιρότητα