Μεσσηνία Τουρισμός

Ξεκίνησε η τουριστική σεζόν στην Costa Navarino

Έναρξη λειτουργίας για τη φετινή σεζόν έκανε ήδη η Costa Navarino. Έτσι, διατηρεί την παράδοση που έχει καθιερώσει την τελευταία τριετία, να υποδέχεται τους πρώτους τουρίστες εντός του Φεβρουαρίου. Φέτος πετυχαίνει μάλιστα –έστω και για μία ημέρα– να ανοίξει ακόμη νωρίτερα τις πόρτες στους πελάτες της, στο πλαίσιο του στόχου για επιμήκυνση της σεζόν.

Υπενθυμίζεται ότι το 2014 το ξενοδοχείο Τhe Westin Resort Costa Navarino είχε ανοίξει στις 22 Φεβρουαρίου, το 2015 στις 20 Φεβρουαρίου και το 2016 στις 21 Φεβρουαρίου.

Σε ό,τι αφορά τη διάρκεια λειτουργίας του συγκροτήματος, οι καλύτερες σεζόν τα τελευταία χρόνια ήταν το 2014 για το Westin, με τελευταία ημέρα λειτουργίας του τις 5 Δεκεμβρίου, και το 2016, με τελευταία ημέρα λειτουργίας του στις 27 Νοεμβρίου.

Το συγκρότημα θα ανοίξει φέτος με υψηλές πληρότητες χάρη στη διοργάνωση του 1ου Μessinia Pro Am από σήμερα έως τις 24 Φεβρουαρίου. Το τουρνουά φιλοδοξεί να καθιερωθεί ως ο θεσμός που θα φιλοξενεί στις τάξεις του την ελίτ των γκόλφερς απ’ όλο τον κόσμο, συμβάλλοντας στην ανάδειξη του γκολφικού τουρισμού και συνεισφέροντας στην ανάπτυξη του αθλήματος στην Ελλάδα.

Σε ό,τι αφορά συνολικότερα το τουριστικό κύμα που αναμένεται, σημαντικότερες αγορές για την Costa Navarino είναι η βρετανική, η γερμανική, η αυστριακή, η ρωσική, η ελβετική, αλλά και η ελληνική.

Επίσης, ανοδικές τάσεις εμφανίζουν οι κρατήσεις από τη γαλλική αγορά. Γενικότερα, οι εκτιμήσεις για τη φετινή σεζόν, με βάση και την αύξηση των πτήσεων στο αεροδρόμιο της Καλαμάτας «Καπετάν Βασίλης Κωνσταντακόπουλος», προδιαγράφονται θετικές για το τουριστικό συγκρότημα της Μεσσηνίας.

Πηγή: tharrosnews.gr

Όλη η επικαιρότητα