Αθλητισμός

Ξενοφών: Δικός του για τρία χρόνια ο Αστερόπουλος

Η πρεμιέρα στο γήπεδο Κρεστένων
Ακούστε το άρθρο

Ο Ξενοφών αγόρασε τα δικαιώματα του 23χρονου μέσου από τον Πέλοπα-Κωστόπουλος: «Το πλάνο του κ. Αραβαντινού δεν είναι ομάδα του ενός χρόνου»

Πολύ σπουδαία μεταγραφική κίνηση ολοκλήρωσε ο Ξενοφών, ο οποίος ήρθε σε συμφωνία με τον Πέλοπα και αγόρασε τα δικαιώματα του 23χρονου μέσου Παναγιώτη Αστερόπουλου.

Η πλευρά του Ξενοφώντα, έκρινε ότι αντί να αποκτήσει έναν «μονοχρονίτη» από την Αθήνα ή το εξωτερικό, θα ήταν προτιμότερο να επενδύσει τα χρήματα αυτά στην απόκτηση ενός Ηλείου ποδοσφαιριστή, ενός παίκτη με μέλλον, όπως ο Παναγιώτης Αστερόπουλος. Ο Αντώνης Αραβαντινός, δεν δίστασε να προχωρήσει σε αυτή την κίνηση, από τη στιγμή την οποία ο Σπύρος Αντωνόπουλος εισιηγήθηκε την απόκτησή του και από τη στιγμή ο Ξενοφών απέσπασε τη σύμφωνη γνώμη και του ποδοσφαιριστή. Με την κίνηση αυτή, η ομάδα του Σπύρου Αντωνόπουλου, αποκτά έναν πολύ καλό ποδοσφαιριστή για τη μεσαία γραμμή, εκεί ακριβώς όπου χρειαζόταν ενίσχυση, έναν παίκτη ο οποίος μπορεί να αγωνιστεί σε διαφορετικές θέσεις, αν και ο βασικός του ρόλος είναι εκείνος του αμυντικού μέσου. Ο Αστερόπουλος, ανακοινώθηκε και παρουσιάστηκε χθες, με τον Ξενοφώντα στο στήθος, ενώ ξεκίνησε και προπονήσεις, σε μια προσπάθεια να ανακτήσει το χαμένο έδαφος, δεδομένου ότι υπηρετούσε και τη στρατιωτική του θητεία. Για τον παίκτη, είχε εκφράσει ενδιαφέρον ο Πανηλειακός, είχε αποσπάσει τη σύμφωνη γνώμη του, ωστόσο δεν ήταν ελεύθερος για να διαπραγματευτεί μόνος τη μεταγραφή του, καθώς τα δικαιώματα ανήκαν στον Πέλοπα Πύργου.

«Η λογική του Ξενοφώντα, αλλά και η προτεραιότητα του προέδρου, του κ. Αραβαντινού, δεν είναι να παίρνουμε παίκτες για ένα χρόνο. Η φιλοσοφία του είναι να δημιουργήσει ομάδα με μακρόπνοο πλάνο και πηγαίνουμε βάσει σχεδίου», ήταν το σχόλιο του γενικού αρχηγού του Ξενοφώντα Αλέξανδρου Κωστόπουλου.

Η πρεμιέρα στο γήπεδο Κρεστένων

Κατά τα λοιπά, στα Κρέστενα εκφράζουν τη βεβαιότητά τους, ότι σε ένα μήνα οπότε και θα χρειαστεί να δώσουν το πρώτο εντός έδρας παιχνίδι τους για το πρωτάθλημα, το γήπεδο θα είναι πανέτοιμο. Ήδη αυτές τις μέρες, γίνονται κάποια έργα συντήρησης του αγωνιστικού χώρου. Ένας μήνας εξάλλου χρειάζεται μέχρι το πρώτο εντός έδρας παιχνίδι, καθώς μεσολαβεί το δεκαπενθήμερο των εκλογών, ενώ το παιχνίδι Κυπέλλου θα διεξαχθεί στο Καλλίκωμο.

Όλη η επικαιρότητα