Αθλητισμός

Ξενοφών Γκρουμούσας: Ο λίμπερο από την Αμαλιάδα στον Παναθηναϊκό

Ακούστε το άρθρο

Στον Παναθηναϊκό Αθλητικό Όμιλο, θα συνεχίσει την καριέρα του ο πρώην λίμπερο του Άρη, με καταγωγή από την Αμαλιάδα, Ξενοφώντας Γκρουμούσας, καθώς χθες, οι πρωταθλητές Ελλάδας, ανακοίνωσαν την έναρξη της συνεργασίας τους με τον Ξενοφώντα Γκρουμούσα για την αγωνιστική σεζόν 2022- 2023 για το ανδρικό τμήμα βόλεϊ του «τριφυλλιού».

Ο 21χρονος αθλητής (1.85μ.) από την Αμαλιάδα, που ξεκίνησε την καριέρα του από την ομάδα βόλεϊ του Κοροίβου, στην οποία εδώ και χρόνια βρίσκεται στον πάγκο της, ο πατέρας του Ανδρέας Γκρουμούσας, εντάσσεται στους «πράσινους» με στόχο να βοηθήσει την ομάδα να εκπληρώσει τους στόχους της. Οι «πράσινοι» βρήκαν τον παίκτη που θα καλύψει την θέση του λίμπερο, μαζί με τον Δημήτρη Ζήση στο πρόσωπο του 21χρονου Έλληνα αθλητή.

Ο Ξενοφών Γκρουμούσας αγωνιζόταν τα τελευταία χρόνια στη δεύτερη εθνική και στον Άρη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού:

Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον Ξενοφώντα Γκρουμούσα για την αγωνιστική σεζόν 2022-2023 για το ανδρικό τμήμα βόλεϊ του «τριφυλλιού».

Οι πρωταθλητές Ελλάδας ενισχύθηκαν στην θέση του λίμπερο με την προσθήκη του Ξενοφώντα Γκρουμούσα ο οποίος θα φοράει το «τριφύλλι» τη νέα σεζόν που ξεκινάει.

Ο 21χρονος αθλητής (1.85μ.) από την Αμαλιάδα εντάσσεται στους «πράσινους» με στόχο να βοηθήσει την ομάδα να εκπληρώσει τους στόχους της.

Σε δήλωση του στο www.pao1908.com o Γκρουμούσας τόνισε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που θα βρίσκομαι φέτος στον Παναθηναϊκό. Θέλω να ευχαριστήσω την ομάδα για την εμπιστοσύνη που μου δείχνει και εγώ με τη σειρά μου θα προσφέρω όσο το δυνατόν περισσότερα ώστε να επιτύχουμε

Όλη η επικαιρότητα