ΕΠΣ Ηλείας

Ξενοφών Κρεστένων – Αλφειός Επιταλίου 3-0: Μπακατσέλος on fire!

Ακούστε το άρθρο

Έχοντας σε μεγάλα κέφια για ένα ακόμα παιχνίδι στα φετινά πλέι οφ ανόδου τον Μπακατσέλο, ο Ξενοφών Κρεστένων ξεπέρασε εύκολα με 3-0 το εμπόδιο του Αλφειού Επιταλίου το περασμένο Σάββατο και διατηρήθηκε σε επαφή με την κορυφή, στοχεύοντας ασφαλώς να τα παίξει όλα για όλα την τελευταία αγωνιστική των μπαράζ στο Λαντζόι κόντρα στον Ενιπέα.

Στα καθαρά αγωνιστικά, προχθές στην Κρέστενα το κίνητρο φάνηκε εξαρχής ότι θα έκανε τη διαφορά και στο 28’ ο Μπακατσέλος αφού μπήκε στην περιοχή με ατομική ενέργεια, με αριστερό διαγώνιο σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0.

Τρία λεπτά αργότερα μάλιστα, ο ίδιος παίκτης με πλασέ στην κίνηση από το ύψος του πέναλτι μετά από γύρισμα του Μούτσου έγραψε το 2-0 που ήταν και σκορ ημιχρόνου αφού στο 40’ το συρτό σουτ του Κανάνι έφυγε λίγο άουτ.

Στην επανάληψη, οι γηπεδούχοι συνέχισαν να έχουν την πρωτοβουλία των κινήσεων και στο 58’ ο σκόρερ των δυο τερμάτων της ομάδας του Ντ. Μιλοσέσκι στάθηκε άτυχος αφού η απευθείας εκτέλεση φάουλ που επιχείρησε σταμάτησε στο δεξί κάθετο δοκάρι της εστίας του Θεοδωρακόπουλου.

Στο 66’ ο Ξενοφών κέρδισε πέναλτι όταν ο Τεκερλέκης ανέτρεψε μέσα στην περιοχή του Μούτσο ο οποίος ανέλαβε και την εκτέλεση, όμως ο Θεοδωρακόπουλος μάντεψε σωστά και μπλόκαρε σταθερά την μπάλα.

Ο γκολκίπερ του Αλφειού στο 70’ νίκησε από κοντά τον Μπακατσέλο στερώντας του το χατ –τρικ όμως το 3-0 ήρθε τελικά στο 86’ όταν ο Α.Κουτσογιαννάκης μπήκε στην περιοχή και αφού απέφυγε και τον Θεοδωρακόπουλο σέρβιρε έτοιμο γκολ στον Παναγόπουλο ο οποίος με σουτ έστειλε την μπάλα στην ρίζα της αριστερής κάθετη δοκού και ακολούθως στα δίχτυα διαμορφώνοντας το τελικό αποτέλεσμα.

Oι φιλοξενούμενοι ολοκλήρωσαν τον αγώνα με δέκα ποδοσφαιριστές λόγω αποβολής του Πρίφτη με δεύτερη κίτρινη στο 90’.

Αυτοί που ξεχώρισαν

Κορυφαίος του αγώνα ο Μπακατσέλος και από κοντά σε απόδοση για τους νικητές οι Μπουτσικάκης, Μούτσος, Αναμουρλίδης και Γαλανόπουλος ενώ για τους φιλοξενούμενους προσπάθησαν οι Κανάνι και Μπάρκας.

Οι συνθέσεις

ΞΕΝΟΦΩΝ: Κουτρουμπής, Γαλανόπουλος, Ηλιόπουλος, Δημάκης, Κολόκας, Αναμουρλίδης, Μιλοσέσκι, Μπουτσικάκης (75’ Α. Κουτσογιαννάκης), Π. Κουτσογιαννάκης (63’ Παναγόπουλος), Μπακατσέλος, Μούτσος (80’ Ρουμελιώτης)

ΑΛΦΕΙΟΣ: Θεοδωρακόπουλος, Δρογγίτης, Πρίφτης, Μανέτας, Τεκερλέκης (60’ Πεσκελίδης), Δαβουρλής (60’ Μακρής), Αβραμόπουλος (75’ Τριανταφυλλόπουλος), Καλαντζής (70’ Παπανδρέου), Μπάρκας, Κακολύρης, Κανάνι

Όλη η επικαιρότητα