ΕΠΣ Ηλείας

Ξενοφών Κρεστένων: Αργεί ακόμα… η Γ.Σ. !

Ακούστε το άρθρο

Χωρίς εξελίξεις σχετικά με τον Ξενοφώντα Κρεστένων της νέας περιόδου, κυλούν οι μέρες του Ιουνίου, καθώς σύμφωνα με  χθεσινές  δηλώσεις κορυφαίου παράγοντα της ομάδας, εξελίξεις  αναμένεται να έχουμε από το τέλος του μηνός και έπειτα! Πάντως  σύμφωνα με τα νέα που λαμβάνουμε από την Κρέστενα, δεν προβλέπονται και ιδιαίτερες αλλαγές στο σύλλογο του διευρυμένου Δήμου Ανδρίτσαινας – Κρεστένων.

Οι «κόκκινοι» όλα αυτά τα χρόνια έχουν να επιδείξουν μια σταθερή πορεία με σημαντικές επιτυχίες τόσο στο πρωτάθλημα όσο και στο κύπελλο και θέλουν  όσο τίποτα άλλο να προχωρήσουν  με τη γνωστή πετυχημένη συνταγή.

Έτσι όλα δείχνουν ότι στον πάγκο θα κάθεται και τη νέα περίοδο ο επιτυχημένος τεχνικός  Ντίνος Παναγιωτακόπουλος, ενώ πολύ δύσκολα θα υπάρξουν μεγάλες αλλαγές και στο ρόστερ της ομάδας, καθώς ελάχιστοι είναι οι παίκτες που έχουν εκφράσει την επιθυμία για να αποχωρήσουν!

Σε ότι έχει να κάνει τέλος με το διοικητικό συμβούλιο, το σίγουρο είναι πως ο βασικός κορμός θέλει να συνεχίσει, με την βοήθεια βέβαια και άλλων νέων  παραγόντων!

Όλη η επικαιρότητα