ΕΠΣ Ηλείας

Ξενοφών Κρεστένων – Δόξα Ν. Μανωλάδας: «Μίλησε» η καρδιά του πρωταθλητή!

Ακούστε το άρθρο

Τι και αν η Δόξα πήγε στην Κρέστενα ως πρώτη και με πέντε στα πέντε και ο Ξενοφών προερχόταν από την βαριά ήττα στα Σαβάλια, οι Νταμπλούχοι έδειξαν ότι στα δύσκολα δείχνουν χαρακτήρα και διέλυσαν με 3-0 τους Μαυραετούς βροντοφωνάζοντας «παρών» ενόψει της συνέχειας. Η πρώτη καλή στιγμή του παιχνιδιου ανήκε στην ομάδα του Γ. Λαγού όμως ο Μπουρλάκης στο 18′ σούταρε πάνω στον Βυθούλκα. Οι γηπεδούχοι απάντησαν με γκολ αφού στο 28′ ο Μπακατσέλος με σέντρα στο δεύτερο δοκάρι βρήκε τον Μούτσο ο οποίος με καρφωτή κεφαλιά έγραψε το 1-0. Στο 33′ ο Κουλούρης σούταρε άουτ και στο 38′ ο Ξενοφών έφτασε στο 2-0 – που ήταν και σκορ ημιχρόνου – με το σουτ του Μιλοσέσκι μέσα από την περιοχή. Στο 42′ το σουτ του Μπακατσελου έφυγε άουτ και στο 48′ η απευθείας εκτέλεση φάουλ του ίδιου παίκτη είχε παρόμοια κατάληξη. Στο 55′ η Δόξα είχε την ευκαιρία να ξαναμπεί στο ματς όμως το σουτ του Παπαδάτου σταμάτησε στο δοκάρι και στο 82΄ ο Βυθούλκας είπε «όχι» στην κεφαλιά του Μπουρλάκη μετά το φάουλ του Πολίτη. Τελικά, στο 93′ ο Θοδωρής Κωνσταντόπουλος, αδερφός του Πάρη, με ψηλοκρεμαστό πλασέ διαμόρφωσε το τελικό 3-0.

ΞΕΝΟΦΩΝ: Βυθούλκας, Γαλανόπουλος, Δημάκης, Αναμουρλίδης, Κολόκας, Π. Κωνσταντόπουλος, Μιλοσέσκι (73′ Χαραλαμπόπουλος), Φερεκίδης (57′ Π. Κουτσογιαννάκης), Θεοχαρόπουλος (60′ Θ. Κωνσταντόπουλος), Μούτσος (75′ Πετρόπουλος), Μπακατσέλος .

ΔΟΞΑ: Κανελλόπουλος, Δημητρόπουλος, Μπλετσάκης, Καλογερόπουλος (70′ Χαβαριώτης), Πυρρής, Τσιρίκος, Πολίτης, Παπαδάτος, Κουλούρης (70′ Μηλαδόπουλος ), Μπουρλάκης, Γεωργόπουλος.

Όλη η επικαιρότητα