Ξενοφών Κρεστένων: Με Δόξα Άρτας για την β΄ φάση κυπέλλου!

Υπό τις οδηγίες του Ντέγιαν Μιλοσέσκι  ο Ξενοφώντας  επέστρεψε  κανονικά στις προπονήσεις, καθώς βάσει χρονοδιαγραμμάτων την προσεχή Κυριακή 1 Σεπτεμβρίου στις 4.30 μ. μ., υπάρχει νέο παιχνίδι για τη β’ φάση του κυπέλλου Ελλάδας, κόντρα στη Δόξα  Άρτας(Κυπελλούχο ΕΠΣ Άρτας), η οποία χθες το απόγευμα στο Δημ. Στ. Άρτας, απέκλεισε με σκορ 2 – 0 τον Α.Π.Σ. Ζάκυνθος !

Πρόκειται για ένα ματς για τον Ξενοφώντα, από το οποίο  θα απουσιάσει ο Τάσος  Κουτσογιαννάκης,  εξ αιτίας του σοβαρού τραυματισμού στο πόδι στο ματς της περασμένης Κυριακής στην Κεφαλονιά!

Με τον δυναμικό τον ποδοσφαιριστή , σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις, να απουσιάζει από τις υποχρεώσεις του συλλόγου του, για σημαντικό διάστημα από εδώ και  στο εξής. Όμως  δεν θα είναι η μοναδική απουσία, καθώς θα απουσιάσει και ο Σταμάτης Πλατανίτης, ο οποίος στο ίδιο παιχνίδι αποβλήθηκε!

Κατά τα άλλα, εμφανής είναι η ικανοποίηση στις τάξεις του Ξενοφώντα Κρεστένων, για το πρόσωπο που παρουσίασαν οι «κόκκινοι» στο προχθεσινό παιχνίδι με τον  Παλληξουριακό εκτός έδρας για την πρώτη φάση του κυπέλλου Ελλάδας.

Οι «κόκκινοι» παρουσίασαν ένα σοβαρό και πειθαρχημένο πρόσωπο, σημειώνοντας μια σημαντική επιτυχία που τους δίνει το δικαίωμα να προχωρήσουν στην επόμενη φάση του κυπέλλου Ελλάδας, «κερδίζοντας» ακόμα με την  συνολική τους παρουσία  στο ματς, τον Στέλιου Μπατζάκα που επέστρεψε στην ομάδα  «φουριόζος»,  όπως επίσης και το νεαρό,  Γιώργο Θεοχαρόπουλο,  ποδοσφαιριστή  που κινείται με επιτυχία στο χώρο της επίθεσης από την ομάδα των Σούρμενων.