ΕΠΣ Ηλείας

Ξενοφών Κρεστένων: Μένει ο Μιλοσέσκι, συνεχίζει και ο Κουτρουμπής!

Ξενοφών Κρεστένων και Ντέγιαν Μιλοσέσκι θα συνεχίσουν μαζί για μία ακόμα χρονιά όπως όλα δείχνουν, αφού οι δυο πλευρές συναντήθηκαν και αποφάσισαν να ανανεώσουν την συνεργασία τους, με το θέμα πλέον να είναι τυπικό.

Έτσι οι ερυθρόλευκοι συνεχίζουν με την γνωστή συνταγή που τους έχει φέρει επιτυχημένα αποτελέσματα τα τελευταία χρόνια με αποκορύφωμα το περσινό τρεμπλ και ξεκινούν το αγωνιστικό τους σχεδιασμό με στόχο να φτιάξουν μια ανταγωνιστική ομάδα, ικανή να πρωταγωνιστήσει και φέτος.

Μέρος αυτού του σχεδιασμού, θα είναι και ο Κώστας Κουτρουμπής ο οποίος, μετά το «διάλειμμα» που έκανε τη σεζόν που ολοκληρώθηκε, αποφάσισε να επανέλθει στην ενεργό δράση και θα το κάνει με τα χρώματα της ομάδας που αγωνιζόταν τα τελευταία χρόνια, παρά τις προτάσεις που είχε από Πανηλειακό, Κυπαρισσία και άλλες ομάδες.

Αντίθετα, παρελθόν θα αποτελέσουν όπως όλα δείχνουν οι Κολόκας και Γαλανόπουλος, ενώ όσον αφορά τις μεταγραφές, οι ιθύνοντες του Ξενοφώντα βρίσκονται σε προχωρημένες επαφές με τον έμπειρο στόπερ Μάριο Τσίτσο, που έμεινε ελεύθερος από την Ζαχάρω, προκειμένου να τον εντάξουν στο ρόστερ τους.

Όλη η επικαιρότητα