Γ Εθνική ΕΠΣ Ηλείας

Ξενοφών Κρεστένων: Μέρα γιορτής!

Η Κρέστενα και το καμάρι της, ο Ξενοφών γιορτάζουν σήμερα τον ανεπανάληπτο φετινό θρίαμβο της κατάκτησης του νταμπλ και της ανόδου στην Γ’ Εθνική.

Στο ορμητήριο της ομάδας, στο γήπεδο των Κρεστενων, στις 6 μ.μ. θα πραγματοποιηθεί η φιέστα των ερυθρόλευκων κατά την διάρκεια της οποίας, η ΕΠΣ Ηλείας θα απονείμει τα μετάλλια του Πρωταθλητή στους Νταμπλούχους Ηλείας ενώ το παρών θα δώσει και ο Δήμαρχος Ανδρίτσαινας – Κρεστένων Σάκης Μπαλιούκος που θα απονείμει πλακέτα στην διοίκηση του Ξενοφώντα για την φετινή τεράστια επιτυχία της.

Η φιέστα-τίτλου για την κατάκτηση του δεύτερου πρωταθλήματος Ηλείας από τον Ξενοφώντα Κρεστών , ξυπνά… μνήμες από τις αντίστοιχες στιγμές του 2009, όταν ο σύλλογος είχε πανηγυρίσει το πρώτο του πρωτάθλημα και την άνοδό του στην τότε Δ’ Εθνική.

Πιο συγκεκριμένα, η τωρινή ομάδα του Ντέγιαν Μιλοσέσκι που τα πήρε όλα και… έφυγε για την Γ’ Εθνική θα αντιμετωπίσει την ομάδα εκείνη που πριν δέκα χρόνια με τον Δημήτρη Μπατζάκα στον πάγκο είχε σφραγίσει την άνοδο στο Περιφερειακό πρωτάθλημα μέσα στη Γαστούνη.

Σε αυτήν θα αγωνιστούν οι περισσότεροι από τους ποδοσφαιριστές που αγωνίζονταν την εποχή εκείνη όπως ο παλαίμαχος γκολκίπερ και σημερινό μέλος του τεχνικού τιμ και της διοίκησης, Αλέξης Κωστόπουλος, ο πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Κρέστενας και παλαίμαχος επιθετικός Κώστας Δρακόπουλος,ο Σταύρος Ζαπάντης, ο Βασίλης Γιαννακόπουλος, ο Χάρης Ζωγόπουλος, ο Ηλίας Κωλέττης, Νίκος ψευδός, ο Βασίλης Κουής και άλλοι ενώ με την ομάδα του 2009 θα παίξουν και κάποιοι παίκτες που αγωνίστηκαν αργότερα στον Ξενοφώντα όπως οι Σαραμαντάς, Πεσκελίδης και Σιούτης.

Οι ιθύνοντες των ερυθρόλευκων έχουν ετοιμάσει μια πραγματική γιορτή, αντάξια του πολύ μεγάλου φετινού επιτεύγματος των νταμπλούχων Ηλείας και είναι δεδομένο πως όλοι οι δρόμοι σήμερα στην Κρέστενα οδηγούν στο γήπεδο της περιοχής προκειμένου να αποδοθούν οι τιμές που αρμόζουν σε μια ομάδα που έγραψε ιστορία!

Όλη η επικαιρότητα