ΕΠΣ Ηλείας

Ξενοφών Κρεστένων – Ολυμπακός Σαβαλίων 2-2: Μούτσος; Παρών!

Ακούστε το άρθρο

Ο Άγγελος Μούτσος επέστρεψε στη δράση για τον Ξενοφώντα Κρεστένων και με γκολ στην εκπνοή του αγώνα με τα Σαβάλια έσωσε το βαθμό για την ομάδα του, διατηρώντας την στην τρίτη θέση και στερώντας από τον Ολυμπιακό μια νίκη που θα τον έβαζε για τα καλά στο κόλπο των πλέι οφ ανόδου. Για να πάρουμε τα πράγματα από την αρχή όμως, οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ στο 25’ με καταπληκτική απευθείας εκτέλεση φάουλ του Χοτζάι από τα 25 μέτρα, ενώ στο 10’ ο Αντωνόπουλος σούταρε άουτ.

Στο 18’ ο Πλατής μπλόκαρε το σουτ του Κολόκα και δυο λεπτά αργότερα οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν με τον Διονυσόπουλο μετά από κόρνερ του Χαραλαμπόπουλου και πρώτη κεφαλιά του Αναμουρλίδη, με το 1-1 να είναι σκορ ημιχρόνου αφού στο 44’ ο Νικολόπουλος δεν μπόρεσε από κοντά να νικήσει τον Δασκαλόπουλο. Με την έναρξης της επανάληψης, ο Σταυρούλιας δε βρήκε στόχο με το γυριστό που επιχείρησε και στο 56’ ο Ρούνης άγγιξε το γκολ, το οποίο όμως του στέρησε ο Γαλανόπουλος που έδιωξε πάνω στη γραμμή. Στο 59’ και το 65’ ο Δασκαλόπουλος αντέδρασε σωστά σε προσπάθειες των Νικολόπουλου και Σταυρούλια αντίστοιχα όμως ο Ολυμπιακός πήρε τελικά ξανά το προβάδισμα στο 67’ με κοντινή κεφαλιά του Ρούνη μετά από φάση διαρκείας, για το 1-2. Το τελικό 2-2 διαμόρφωσε στο 93’ ο Μούτσος με κεφαλιά μετά από κόρνερ του Γαλανόπουλου.

Τα Σαβάλια διαμαρτύρονται για τον μη καταλογισμό τριών πέναλτι, το ένα για ανατροπή του Αντωνόπουλου από τον Δασκαλόπουλο και για δυο χέρια από Χαραλαμπόπουλο και Κολόκα.

ΞΕΝΟΦΩΝ: Δασκαλόπουλος, Γαλανόπουλος, Δημάκης, Αναμουρλίδης, Κολόκας, Χαραλαμπόπουλος (70΄ Π. Κωνσταντόπουλος), Αντύπας (60΄ Μπατζάκας), Νικολόπουλος, Διονυσόπουλος, Μούτσος, Μπακατσέλος.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Πλατής, Μπουγονικολός, Κολτσίδας, Ρούνης (78΄ Παρασκευόπουλος), Μ. Μαρκόπουλος, Χ. Μαρκόπουλος, Νικολόπουλος (87΄ Σαββανίδης), Αβραμόπουλος, Χοτζάι, Σταυρούλιας (90΄ Τσακοπιάκος), Αντωνόπουλος (90’ Κάσσας).

Όλη η επικαιρότητα