Ξενοφών Κρεστένων – Ολυμπιάδα Γουμέρου 4-1: «Ξέσπασε» η ενδεκάδα… ανάγκης!

Με 11 ποδοσφαιριστές κατέβηκε το περασμένο Σάββατο ο Ξενοφών Κρεστένων κόντρα στην Ολυμπιάδα Γουμέρου αφού τόσοι ήταν διαθέσιμοι ωστόσο αυτό δεν τους εμπόδισε να σημειώσουν μια ευρεία νίκη με 4-1 επί της ομάδας του Αλ. Τομαρόπουλου και να επανέλθουν στον δρόμο των επιτυχιών. Ο Γκρίλλας στο 12’ με σουτ έβαλε μπροστά στο σκορ τους Νταμπλούχους Ηλείας με το 1-0 να είναι σκορ ημιχρόνου και στο 55’ ο Θ. Κωνσταντόπουλος διπλασίασε τα τέρματα των γηπεδούχων. Στο 63’ ο Θεοχαρόπουλος πήρε την επαναφορά μετά από απόκρουση του Μπουμπουνά σε σουτ του Μπακατσέλου και έγραψε το 3-0, με τον Λ. Κωνσταντόπουλο να μειώνει σε 3-1 στο 67’ με σουτ μέσα από την περιοχή. Στο 84’ ο Μιλοσέσκι με μακρινό σουτ διαμόρφωσε το τελικό 4-1.

ΞΕΝΟΦΩΝ: Δασκαλόπουλος, Γαλανόπουλος, Πετρόπουλος, Θ. Κωνσταντόπουλος, Κολόκας, Μιλοσέσκι, Γκρίλλας, Χαραλαμπόπουλος, Θεοχαρόπουλος, Μπατζάκας, Μπακατσέλος.

ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ: Μπουμπουνάς, Τσίμπρης, Αγγελόπουλος (46’ Γεωργίου), Κύτταρης, Μπίρμπας (83΄Κουσκουλιάνος), Φωτακόπουλος Γ., Διαμαντάκος (83΄Τζουανόπουλος), Καλαντζής, Στροφύλλας, Νικολόπουλος (80΄Παπανδρέου), Κωνσταντόπουλος.