ΕΠΣ Ηλείας

Ξενοφών Κρεστένων: Παρελθόν ο Δαβουρλής, συνεχίζει στην προεδρία ο Βλαχόπουλος

Ακούστε το άρθρο

Αίσιο τέλος… είχε το «σήριαλ» με το νέο Δ.Σ. του Ξενοφώντα Κρεστένων, το βράδυ της περασμένης Πέμπτης,  όπου βέβαια το «παρών» έδωσαν περισσότερα άτομα απ’ ότι  στις προηγούμενες δυο συνελεύσεις!

Έτσι μπροστάρης  και στη νέα προσπάθεια θα είναι ο καταξιωμένος επιχειρηματίας και πρόεδρος τα τελευταία δύο χρόνια, κ. Γιάννης Βλαχόπουλος! Βέβαια το νέο Δ.Σ. δεν ανακοινώθηκε, κάτι που αναμένεται να συμβεί  πιθανότατα μέσα στο  Σαββατοκύριακο! Σε αυτό το νέο σχήμα θα βρίσκονται και νέα πρόσωπα, αλλά  βέβαια και αρκετά «παλιά» μέλη!

Πρώτο μέλημα του νέου Δ.Σ. το θέμα του προπονητή, και στον τομέα αυτό, θα υπάρξει συνάντηση  με τον περσινό τεχνικό Ντίνο Παναγιωτακόπουλο, χωρίς βέβαια αυτό να σημαίνει ότι θα συνεχίσει και τη νέα σεζόν στην Κρέστενα!

Όπως βέβαια και με το νέο ρόστερ, στο οποίο δεν θα είναι σίγουρα ο Νίκος Δαβουρλής , ο οποίος  μόλις χθες πήρε την ελευθέρα του, επικαλούμενος προσωπικούς λόγους!

Μάλιστα μέσω της «Πατρίς – Σπορ» ο έμπειρος παίκτης, απευθύνει ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ στην διοίκηση, τον προπονητή και τους πρώην πλέον συμπαίκτες του για την άψογη συνεργασία που είχαν, και εύχεται στον Ξενοφώντα καλή πορεία στο νέο πρωτάθλημα της Α1 της ΕΠΣΗ!

Όλη η επικαιρότητα