ΕΠΣ Ηλείας

Ξενοφών Κρεστένων – Πέλοπας Πύργου 0-1: Ο «φονέας»…  των γιγάντων!

Ο φετινός Πέλοπας σόκαρε ξανά την ποδοσφαιρική Ηλεία αφού μετά τον Πανηλειακό νίκησε με γκολ του Γεωργίου  εκτός έδρας με 1-0 και τον Ξενοφώντα Κρεστένων.
Ακούστε το άρθρο

Ο φετινός Πέλοπας σόκαρε ξανά την ποδοσφαιρική Ηλεία αφού μετά τον Πανηλειακό νίκησε με γκολ του Γεωργίου  εκτός έδρας με 1-0 και τον Ξενοφώντα Κρεστένων και σε συνδυασμό με την ήττα του Αλφειού Επιταλίου, έμεινε μόνος τρίτος στη βαθμολογία του 1ου ομίλου.

Οι μελανόλευκοι του Νίκου Δαβουρλή , αφού στο 15’ ο Πετρόπουλος απομάκρυνε το δυνατό σουτ του Μιλοσέσκι από το ύψος της περιοχής και στο 30’ είχαν την τύχη με το μέρος τους αφού είδαν τον Διονυσόπουλο να σημαδεύει από κοντά με κεφαλιά το δοκάρι, πήγαν στα αποδυτήρια με το πολυπόθητο 0-0. Στο β’ μέρος, οι φιλοξενούμενοι  αναθάρρησαν και προσπάθησαν να παίξουν πιο επιθετικά. Έτσι, στο 62’ ο Γεωργίου εκμεταλλεύτηκε λάθος στην άμυνα του Ξενοφώντα και απέναντι από τον Αποστολάκο δεν λάθεψε γράφοντας με πλασέ το  τελικό 0-1.. Στα μελανά σημεία του αγώνα, ο σοβαρός τραυματισμός του Κακολύρη, που λίγο μετά την είσοδο του στο γήπεδο, χτύπησε στο γόνατο και αποχώρησε υποβασταζόμενος.

ΞΕΝΟΦΩΝ: Αποστολάκος, Βαγγόπουλος (52’ Θ. Κωνσταντόπουλος), Ηλιόπουλος, Αναμουρλίδης (70’ Κακολύρης), Κύτταρης, Μιλοσέσκι, Κωνσταντόπουλος Π. (52’ Πεσκελίδης), Τσίτσος, Καλαντζής (52’ Κουτσογιαννάκης), Διονυσόπουλος (70’ Παναγόπουλος), Μπακατσέλος

ΠΕΛΟΠΑΣ: Πετρόπουλος, Χριστακόπουλος, Καραμεσίνης, Παπαγεωργίου, Παναγόπουλος, Χαραλαμπόπουλος (20’ λ.τρ. Β. Πλατής), Αστερόπουλος, Πλατής Δ., Γεωργίου (80’ Τσιχλιάς), Δημητρόπουλος (63’ Σπανός), Κανελλόπουλος

Όλη η επικαιρότητα