ΕΠΣ Ηλείας

Ξενοφών Κρεστένων – Πέλοπας Πύργου 3-0: Πανηγυρική παραμονή  στην Α1  για τους «ερυθρόλευκους»!

Ο Ξενοφών κέρδισε εύκολα και στο δεύτερο ματς των πλέι-άουτ τον Πέλοπα Πύργου.
Ακούστε το άρθρο

Ο Ξενοφών κέρδισε εύκολα και στο δεύτερο ματς των πλέι-άουτ τον Πέλοπα Πύργου,  στην φυσική του έδρα, στο γήπεδο Κρεστένων (στο οποίο επανήλθε ύστερα από πολύ καιρό λόγω ανακαίνησης), με σκορ 3-0, και παρέμεινε στην Α1 Κατηγορία Ηλείας, σε αντίθεση με τον Πέλοπα, που μετά από 4 σερί χρόνια στην Α1 υποβιβάζεται στην Α2.

Μονόλογος  των γηπεδούχων και το 2ο ματς ιδίως στο α΄ ημίχρονο

Η ομάδα του Ντέγιαν Μιλοσέσκι πέτυχε 3 γκολ στο α΄ μέρος και καθάρισε το ματς από το ημίχρονο. Το 1-0 πέτυχε στο 20΄ με εκπληκτική ατομική ενέργεια ο 16χρονος Γιώργος Δρακόπουλος και πέντε λεπτά μετά ο παίκτης-προπονητής του Ξενοφώντα, Ντέγιαν Μιλοσέσκι με απευθείας φάουλ έγραψε το 2-0. Στο 30΄ ο Πάρης Κωνσταντόπουλος με προβολή από σέντρα του Διονυσόπουλου σημείωσε το 3-0. Στην επανάληψη  ο Ξενοφών έκανε συντήρηση  του σκορ, ο δε Πέλοπας δεν μπόρεσε να φτάσει έστω σε ένα γκολ, και αποχαιρέτησε έτσι την Α1 κατηγορία της ΕΠΣΗ!

ΞΕΝΟΦΩΝ: Αποστολάκος, Γεωργουλόπουλος, Κουτσογιαννάκης Α. (40΄ Φώτης Γ.), Αναμουρλίδης , Κουτσογιαννάκης Π.(76΄Σακέλης), Μιλοσέσκι, Κωνσταντόπουλος, Τσίτσος, Καραχάλιος(76΄Καπράνης), Διονυσόπουλος, Δρακόπουλος(80΄Μπαχούρος).

ΠΕΛΟΠΑΣ Π.: Μικελόπουλος, Πλατής Ε.( 82΄Μπουλούτας), Χριστακόπουλος Ι., Παπαγεωργίου, Παναγόπουλος, Χαραλαμπόπουλος, Κανελλόπουλος, Παπαδάτος, Διαμαντάκος, Δημητρόπουλος(75΄Πλατής Δ.), Γιαννόπουλος(60΄Βαρδάρης)

Όλη η επικαιρότητα